SWEET NEWS: Kim Novaa forguder Laura

Kim Novaa lægger ikke skjul på, at Laura er kvinden i hans liv.

Paradise Hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. november 2014 kl. 13:48

I begyndelsen af november erklærede Kim Novaa sin kærlighed til Laura Elley Roebel fra ‘Paradise Hotel’ med en lille tatovering. Men han bruger også gerne søde ord på Facebook, så Laura aldrig skal være i tvivl om, hvad han føler for hende.
– Min skat Laura Elley Roebel, jeg elsker dig overalt her på jorden. Jeg er den, som vil gøre alt for, at du skal kunne føle dig tryg og altid føle dig glad. Det er mig, som altid vil holde om dig og få dig til at føle dig tryg, når du føler dig utryg, skriver den forelskede klinikejer på sin profil.

Parret bor sammen i København (Foto: Signe Mørkebjerg)

Parret bor sammen i København (Foto: Signe Mørkebjerg)


Tidligere har Kim fortalt til Realityportalen, at parret er enige om, at de er hinandens soulmates.
LÆS OGSÅ: Se Kim Novaas kærlighedstatovering til Laura
Resten af livet
Ligeledes har hans bedre halvdel Laura også erklæret, at hun har det fantastisk med sin kæreste gennem snart et halvt år.
-Det er dejligt at bo med min kæreste, det er første gang, jeg bor med en kæreste, og forhåbentligt sidste gang. Jeg flytter ikke herfra, har paradisoen tidligere udtalt til Realityportalen, og Kim fortsætter sin kærlighedserklæring på Facebook.
-Jeg vil dele mit liv med dig, og kun dig, fordi du er den eneste ene. Du er den, jeg elsker allermest her i livet. Jeg elsker dig, og jeg vil være din for evigt og altid. Jeg vil altid forgude dig og behandle dig som en ægte prinsesse, nemlig min prinsesse, skriver han og tilføjer:
– Jeg vil være hos dig for altid, jeg vil elske dig for altid, jeg er din for altid, tak for alt og tak for alt i fremtiden!
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Paradise’-Laura taler ud om kærligheden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.