Svarer på kritik fra Blachman

Kategorien over 23 har fået en hård medfart fra dommer Thomas Blachman.

Af Rikke Lynge - 27. februar 2021 kl. 08:55

Thomas Blachman har aldrig været bleg for at sige sin mening, og hvis man troede, at der kun var kærlighed mellem de to mandelige ‘X factor’ dommere, Thomas Blachman og Martin Jensen, så må man tro om igen. I ugen har Blachman svinet Martin Jensens deltagere til.

– Jeg mener helt seriøst, at det var noget af det værste, jeg har hørt, det Martins deltagere leverede på bootcamp, fortæller Thomas Blachman til SE&HØR.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘X Factor’-deltager om at ønske en anden dommer

Deltagerne selv tager kritikken pænt.

– Det er en del af gamet. Ham Blachman han er jo en verdensmand. Han har været her i så mange år, og han kender til det. Han kan godt lide at være bundærlig og lidt negativ. Hvis jeg havde været på hans hold, så havde han nok synes, at jeg var verdens bedste, men det er jeg ikke, så selvfølgelig skal der komme lidt, fortæller Vilson til HER&NU efter fredagens liveshow.

LÆS OGSÅ: Dropper studiet for ‘X Factor’

Allievel tager han Blachmans ord ind.

– Jeg tager det til mig, og jeg tager det med i min bagage, og jeg prøver at tage noget af det med, som jeg selv synes, jeg burde gøre bedre, fortæller Vilson.

Vilson (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Hiba har også svært ved at lade sig påvirke af Blachmans negative kommentar.

– Jeg tror, at den eneste, der oprigtigt ønsker, at jeg når så langt som muligt, det er min dommer, og det er hans råd, jeg tager til mig. Det er jo smag og behag, og alle har deres forestillinger og deres holdninger, men det er Martins, jeg går mest op i, da han vil mig det bedste, fortæller Hiba til HER&NU efter fredagens liveshow.

Hiba (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing dyrker den mentale sundhed: Det giver mig et kick

Berettiget kritik vs uberettiget kritik

Ifølge Thomas Blachman er der stor forskel på, hvornår kritik er berettiget, og hvornår det ikke er, og den balance er alle dommerne ved at finde.

– Den saglige kritik skal være i orden, og det gælder lidt os alle sammen, men vi skal lige i gang, fortæller Thomas Blachman efter fredagens ’X factor’ liveshow, hvor Martin Jensen kritiserer Blachmans gruppe ’Simon og Marcus’ for ikke at udtale de engelske ord, så de kunne forstås.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

– Jeg synes ikke, det var berettiget. Vi er jo ikke idioter for fanden. Vi arbejder sindssygt meget med udtale, det er det, der får musik til at leve. Det var en hurtig og kedelig konklusion på noget, som har mange andre ting i sig, fortæller Blachman til HER&NU.

Blachman, Oh Land og Martin jensen (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Men Thomas Blachmans egen kritik af solisterne over 23, mener han, er berettiget.

– Det var jo det, der var tilfældet på deres bootcamp, men det er klart, der var ikke de samme fejl i dag. Men nej, det var berettiget. Vi bygger jo op til det her, og der skal noget brænde på bålet, det er en del af det. Det skal også være lidt en boksekamp, det kan jo ikke bare være hygge tv, fortæller Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ: Peder afslører: Det skete der, da kameraet slukkede