Svarer Blachman igen efter skarp kritik

Blachman har været i lidt af et stormvejr, efter han fik sendt et par heftige kommentarer afsted mod ‘X Factor’-deltageren Dan Laursen. Nu svarer Dan på den excentriske dommers kritik af hans vægt og talent.

Af Lykke Buhl - 31. marts 2021 kl. 19:25

I fredagens femte liveshow af ‘X Factor’ fik Blachman i den grad sendt et par heftige gloser afsted.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde åbner op: Jeg har fået en depression

Ikke mindst gik det udover Martin Jensens sidste deltager, den 36-årige Dan Laursen, der fik at høre for sin vægt, mens han blev kaldt for middelmådig – eller med Blachmans vending, ‘sovs og kartofler’.

– Danskerne er åbenbart til sovs og kartofler, jokede Dan til HER&NU, efter han noget overraskende gik direkte videre til semifinalen.

LÆS OGSÅ: Opsang til ‘X Factor’-dommer

Vægtløse mænd over 100 kg

Kommentarerne fra Blachman om hans vægt havde han dog sværere ved at se det sjove – eller brugbare – i. Blandt andet fik han at vide, at han burde bevæge sig mere, fordi de begge trængte til at føle sig “vægtløse”, og fordi det er skønt at se “mænd over 100 kg” danse.

– Det står for hans egen regning, det er ikke noget, jeg behøver at forholde mig til, slår Dan fast.

– Jeg kan ikke bruge det til så meget. Det har nok noget med min alder at gøre, men jeg gider sgu ikke tage mig tid til det. Jeg synes, det handler om at være sig selv, så jeg vil ikke lade mig influere af det, og det er ikke mig at gå ind i sådan en kamp, understreger han.

Dan Laursens optræden i fredags blev blandt andet sammenlignet med “sovs og kartofler” af Blachman

Dan Laursen i femte liveshow af ‘X Factor’ (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Nikoline og Simon åbner op om forholdet

En del af gamet

Selvom Dan ikke fik meget ud af Blachmans tirader omkring hans vægt, så forstår han da også godt, hvad den bramfri dommer ville frem til med det.

– Det her med at danse og bevæge sig, som jeg også gjorde til fællesnummeret, det giver rigtigt god mening, og jeg synes også, det var dejligt at stå der og rocke med. Men altså, man kender jo Thomas, Thomas er jo sin egen, det er en del af gamet, siger livedeltageren.

SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

Martin Jensen understregede også overfor HER&NU, at han ikke tog på vej overfor sin excentriske meddommers skarpe vendinger, og Blachman selv slog også fast, at det var en del af hans måde at give kritik på, som bestemt ikke skulle sammenlignes med mobning.

Martin Jensen og Thomas Blachman stikker til hinanden i ‘X Factor’, men det er helt venskabeligt, har de forklaret

Martin Jensen og Thomas Blachman har langet ud efter hinanden i ‘X Factor’, men det er alt sammen venskabeligt, forklarer de (Foto: Lasse Lagoni)

Læs mere om