Svækket Klaus Pagh kæmpede: Jeg ville bare se den

Klaus Pagh er hårdt ramt, men han ville naturligvis ikke gå glip af premieren på Cirkusrevyen.

Af Kenth G. Madsen - 2. juni 2019 kl. 15:55

Trods sygdom og sengeliggende gennem lang tid ville Klaus Pagh ikke gå glip af Cirkusrevyen, da der for nylig var premiere.
– Nu har jeg været her gennem 50 år, så jeg ville bare af sted. Med stok og en skulder at støtte sig til går det nok. Jeg kan ikke se så meget, men jeg kan høre det meste af, hvad der foregår på scenen. Ellers har jeg min tolk Nancy, sagde den 83-årige tidligere teaterdirektør sammen med sin thailandske hustru på plads i cirkusteltet.
Klaus Pagh har fået fjernet galdeblæren, haft betændelse i bugspytkirtlen, problemer med synet, fået en blodprop i hjertet og blevet opereret for kræft i tyktarmen. Men han holder stædigt fast i livet, da det for ham er værd at leve med en dejlig familie omkring sig.
LÆS OGSÅ: CHOK: Klaus Pagh har mistet synet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sanne Salomonsen åbner op om sin hårde sygdomsperiode:
LÆS OGS

LÆS OGSÅ: Svækket Klaus Pagh: Jeg kan ikke gå

Ulf Pilgaard takker af

Cirkusrevyens grand old man gjorde det igen. Ulf Pilgaard skabte højt humør hos publikum som så mange gange før, og han nød hvert et sekund i sit hyggelige omklædningsrum oven på premieren i sidste uge.
I 2020 er han klar til at fejre sit 40-års jubilæum på Bakken, og det bliver sidste akt for ham. Han har valgt at takke af i året, hvor han
samtidig fylder 80.
– Det var mærkeligt at spille min næstsidste premiere, og det bliver da trist at stoppe. Men det er måske rimeligt at takke af, mens jeg stadig kan gå og stå på benene. En stor del af min identitet er forbundet med mit arbejde. Det kan jeg ikke komme uden om, erkendte han, som endnu en gang fik stående applaus fra et begejstret publikum.
– Dette her sted kan ikke sammenlignes med noget andet. Her er der bare lidt festligere. Det er blevet en institution, konstaterede Ulf Pilgaard i sin garderobe præget af bamse-maskotter og minder fra en svunden tid. Heldigvis kan vi nyde ham på scenen i en rum tid endnu.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par: Derfor gik vi fra hinanden