Susan K sørger for alenemors jul

Susan K har sørget for julemiddag og gaver til en alenemor med fem børn.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. december 2014 kl. 16:20

I år har reality-baben Susan K besluttet sig for, at hun vil tænke lidt mere på andre end sig selv. Derfor har hun doneret en julemiddag til ikke bare én men to familier, hvor økonomien er lidt stram.
– Jeg havde to flæskestege på frost og købte så to store ferske stege og tilbehør som rødkål og kartofler. Og så tømte jeg simpelthen hjemmet for smykker, produkter, cremer og alt andet mad eller ting, jeg kunne undvære til en enlig mor til 5, så de også føler, at de kan fejre jul, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Sådan skrev Susan i Facebook-gruppen. (Foto: Facebook)

Sådan skrev Susan i Facebook-gruppen. (Foto: Facebook)


Hun fortæller også, at en sød pige overførte penge til hende, så der kunne bliver til lidt ekstra til familierne. Det hele foregik over en gruppe på Facebook, hvor folk kan give ting væk gratis i Aarhus og omegn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Victoria holder jul uden Noah
Skåret ned på gaverne
Susan K har valgt at prioritere de familier, som har svært ved at få stablet en julemiddag på benene selv. Men det har altså også betydet, at hendes egen familie får lidt mindre gaver i år.
– Undskyld Mor Eva. Din julegave bliver måske lidt mindre i år, men jeg elsker dig overalt på jorden og ved, vi får den bedste aften, skriver hun på sin Facebook-profil.
Selv skriver hun på Facebook, at hun ikke ønsker at modtage skulderklap for at have givet sin mad og ejendele væk til fremmede familier, men at det mere handler om at give en påmindelse til andre, så de måske også husker at tænke på andre end dem selv.
LÆS OGSÅ: HOT JUL: Se søde Sugar i nissekostume
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.