Sunnvá og Martin vinder ‘Nybyggerne’: Vi er lykkelige

Sunnvá og Martin har vundet sjette sæson af ‘Nybyggerne’, og de er nu de stolte ejere af deres helt eget hus i Silkeborg.

Af Lotte Knudsen - 25. november 2020 kl. 22:02

Finalen i ‘Nybyggerne’ er netop overstået, og efter et halvt år med tanker, drømme og nervøsitet, blev vinderen endelig fundet. Sunnvá og Martin vandt deres drømmehus til en værdi af 2,6 millioner i Silkeborg, som de nu kan flytte ind i inden længe.

LÆS OGSÅ: Michael og Maria uenige om børn

Parret var helt paf og troede slet ikke på det først, men da Christian Degn havde overdraget dem skødet, var der dømt vild jubel og blå konfetti, som faldt ned fra loftet, hvorefter parret krammede. Efterfølgende gik de hen til huset sammen med familie, venner og Christian Degn for at fejre sejren.

LÆS OGSÅ: Janus Bakrawi og Karina Frimodt ude af ‘Vild med dans’

– OMG Martin! vi har vundet et hus. Jeg kan slet ikke forstå det, lød det fra Sunnvá på vej over til huset, og Martin fortsatte,

– Det er så mærkeligt og surrealistisk. Da vi meldte os til, var det mest for at få oplevelsen, og vi havde slet ikke regnet med at vinde, fortæller en meget overrasket Martin.

De sendte efterfølgende en stor tak til alle dem, der har stemt på dem.

– Vi vil rigtigt gerne sige tak til alle, som har stemt på os. Tusind tak. Vi er så lykkelige og glade lige nu, lød det fra Sunnvá.

LÆS OGSÅ: Åbenhjertig Birthe Kjær om sine mænd: Elsker at være forelsket

Alle fire par var tydeligt nervøse op til live-finalen, som blev sendt direkte fra Silkeborg. Her måtte de nervøse deltagere først sidde pænt og se med sammen med hele Danmark, mens det sidste afsnit af programmet blev vist på storskærm, og herefter var det tid til afgørelsens time.