SUNE ER 'ÅRETS AMATØRBAGER 2016': Sådan er det at stå som vinder

Den gæve fynbo er en glad mand, og han lægger ikke skjul på, at han er mere end klar til at lave mere fjernsyn.

Af Pernille Hahn Hauberg - 9. november 2016 kl. 21:01

Det blev den Ph.d.-studerende tandlæge, Sune Demant, der her til aften løb med titlen som ‘Danmarks bedste amatørbager 2016’.
– Det føles rigtig godt. Jeg har vidst det siden den 1. juli, så jeg har glædet mig sindssygt meget til at komme af med det. Det er en helt fantastisk fornemmelse, fortæller Sune Demant, der glæder sig over endelig at kunne dele sin glæde med omverdenen.
– Min far blev lidt overrasket over, at det lykkedes. Min mor er meget stoisk, så jeg tror bare, at hun blev virkelig, virkelig glad. Jeg havde også nogle gode venner med til finalen, der var helt overstadige. Det er sådan lidt svært, fordi man er fuldstændig udmagret efter at have løbet rundt til den sidste udfordring, så jeg var helt ”lost for words”, tror jeg.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Sune: Mit kærlighedsliv er tebolle-tørt
Vil gerne lære noget
Tidligere vindere af programmet, som eksempelvis Tobias Hamann-Pedersen og Annemette Voss, har brugt sejren som springbræt til at gøre kagerne til deres levevej. Det er ikke planen for Sune Demant, selvom han fortsat godt kunne tænke sig at arbejde mere med mad og kager.
– Fordi man har været med i ‘Den store bagedyst’, er man jo ikke professionel. Det er også hele meningen med programmet, at vi er glade amatører. Jeg kunne godt tænke mig at have mere fokus på, at man lærer rigtig meget. Men for at lære rigtig meget, skal man finde nogen, der er bedre end én selv, forklarer Sune og uddyber:
– Så drømmescenariet kunne for eksempel være at lave et program, hvor jeg gik i lære hos en dygtig konditor og så vise folk min udvikling. Jeg kunne også godt tænke mig at skrive en kogebog, men der er ikke noget fast på tapetet.
Realityportalen ønsker Sune stort tillykke med den fornemme titel.
ER DET DIG? DR søger deltagere til ‘Den store bagedyst’
BAKING NEWS: Sådan foregår optagelserne til ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.