Sultede sig selv: Sådan er maden i ‘True Love’

‘True Love’-deltagere afslører, at maden i villaen var alt andet end indbydende.

Af Amalie Jensen - 13. oktober 2022 kl. 10:55

Når man tænker luksusvilla i Italien, tænker mange også lækker italiensk mad. Men da ‘True Love’-deltagerne boede i den italienske villa og ellers blev forkælet med den smukkeste udsigt ud over Toscana, så var det ikke meget af den italienske cuisine, de blev forkælet med.

– Det var sjældent, at der var nogen, der spiste op. Der var nogle stykker, som næsten endte med at sulte sig selv, hvor der blev nødt til at blive købt noget andet mad, fordi der var nogen, der bare ikke kunne spise det, fortæller Katrine i Realityportalens live Q&A med hende og Steffen, som du kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Deltagerne havde ellers set frem til italiensk mad, men måtte ofte forlade spisebordet skuffede og med maver, der ikke var mætte.

– Vi havde forventet en del mere pasta. De gange, der var pasta, var folk helt oppe at køre, men de gange, vi fik alt det andet, var folk sådan, “pis”, fortæller Steffen.

LÆS OGSÅ: Efter drama mellem Christel og Line Maria: Vennerne taler ud

Eddike og fedtkanter

Generelt var det meget af det samme, som deltagerne fik serveret.

– Det var tit frisk salat, som de havde smurt ind i alt muligt, vinaigrette tror jeg det hed, sådan noget eddike-dressing. Og så var det svinekød, som i sig selv er fint, men meget fedtet. Det føltes som at spise én stor fedtkant. Man blev træt til sidst. Der blev spist mindre og mindre af det hver dag, fortæller Katrine.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘True Love’-deltager catfishet

Steffen og Katrine kunne også afsløre, at da de var på date sammen tidligere i programmet, så var der så mange myrer, der kravlede på deres mad, at de ikke kunne spise det.

Det er ikke første gang, at reality-deltagere kan fortælle, at maden ikke er noget at råbe hurra for. Men der er stor forskel, alt efter hvilket program man deltager i. Det kan du læse mere om her, hvor en deltager blandt andet fortæller, at hun tabte fire kilo, mens hun var med i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Efter trekantsdrama i ‘True Love’: Sådan er Katrines forhold til Josefine og Nicolai i dag

Du kan se ‘True Love’ på Discovery+ hver tirsdag.

Herunder kan du se videoen, hvor Katrine og Steffen svarer på spørgsmål i Realityportalens live Q&A.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-deltager afslører: Jeg skulle have været bachelor i stedet for Kasper

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Josefine åbner op om barnløshed