'Sugardateren' taler ud om vild fortid: På Istedgade som 6-årig

Ginas mor fik hende allerede som 17-årig, og det har resulteret i en meget anderledes barndom.

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2018 kl. 13:20

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ byder Gina Jaqueline indenfor i både sit hjem og sin historie, som hun gladeligt fortæller de andre om. Ginas mor var kun 17 år, da hun fik Gina, og det betyder, at hun har været meget hos sin mormor, fordi moren havde brug for aflastning. Derfor er hun vokset op hos dem begge.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe er blevet indlagt i USA
– Hele min barndom stammer fra Vesterbro, så jeg er vokset op her i gaden lige bag hovedbanegården. Jeg har gået op og ned ad Istedgade, selvom jeg var ganske lille. Jeg tror, jeg fik lov at gå alene, da jeg var 5-6 år gammel. Der var lidt mere knald på dengang, der var lidt mere beskidt, som barn huske man jo nogle andre ting end som voksen, og jeg husker meget blinkende lys. Den dag i dag er der ikke noget sted, jeg føler mig mere tryg end lige ved hovedbanegården og Istedgade.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
De øvrige gæster er både overraskede og imponerede over Ginas baggrund, og de er ikke i tvivl om, at det er en stor del af den person, hun er i dag.
Se samtalen mellem Gina og de øvrige gæster i ‘Til middag hos herunder’, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’