Sugar og Knaldperlens søn er blevet døbt

Der var i dag royal barnedåb, da ‘Kongerne’-parrets søn fik sit navn.

Af Jonas Sand - 4. marts 2018 kl. 12:02

Kia ‘Sugar’ Sødergreen og Walid ‘Knaldperlen’ Bechara fra Kanal 5-programmet ‘Kongerne’ har i dag samlet venner og familiemedlemmer for at fejre dåben af sønnen Marcus, der kom til verden 17. september sidste år.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia trodser fødselsdepression: Vi vil have flere børn
For kort tid siden fik den lille dreng så det fulde navn Marcus Malvin Sødergreen Bechara, og alt gik godt. Omkring klokken 10 kunne en stolt Walid bære sønnen ind i Søborg Kirke, hvor gudstjenesten foregik efter planen. Veninden Trine Torp Steffensen, der også medvirkede i ‘Kongerne’ under navnet ‘Blondie’, var fadder for Marcus, der altså også har fået navnet Malvin.
– Det er en Disney-figur, som jeg elsker. Jeg synes, den er sød, og den gør mig glad, og derfor har vi også valgt at give Marcus det navn, fortæller Kia til Realityportalen.dk.
Gudstjenesten gik godt, og nu står resten af dagen på hygge med de nærmeste.
– Vi skal have frokost og kage i nogle lokaler, så det skal nok blive hyggeligt, siger Kia og fortæller, at de bliver 50 mennesker til festlighederne.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-babe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt
Stadig indlagt

Kia blev efter fødslen ramt af en fødselspsykose og måtte lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling. Siden har hun åbent fortalt om sin tilstand i håb om, at hun kan være med til at nedbryde nogle af de tabuer, der er omkring emnet.
Her har hun været indlagt siden midt i oktober, og meget tyder på, at det også bliver sådan et stykke ud i fremtiden.
– Det går stille og roligt. Der er ikke den vilde forandring. Så jeg skal være indlagt et stykke tid endnu, siger Kia, der ikke ved, hvor lang tid hun skal være på afdelingen.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-hunk vender tilbage til skærmen med vildt frieri
Realitydeltageren var dog fast besluttet på, at det ikke skulle ødelægge dagen, selv om hun i går, lørdag, måtte ændre lidt i planerne efter en lang dag, hvor der blev gjort klar til festen.
– Jeg skulle have været ude hele weekenden, men det magtede jeg ikke. Så nu er jeg retur på afdelingen, og så tager jeg af sted i morgen tidlig og er frisk til barnedåben, fortalte Kia i går aftes, hvor hun glædede sig til at fejre dagen med familie og venner.
Følg med senere på Realityportalen.dk, hvor vi har et stort galleri fra kirken og festlighederne efterfølgende.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen