Kia og Knaldperlen: Vores forhold blev udfordret i Thailand

At have sin bedre halvdel med i ’Kongerne’ kan være fantastisk. Men der kan også ligge et pres, der afgør, om kærligheden holder.

Af Emilie Holm Egebro - 21. februar 2015 kl. 9:50

Når første afsnit af ’Kongerne – Vilde i Varmen’ sendes søndag klokken 21.55 på Kanal 5, er det for Kia “Sugar” Søndergreen og Walid “Knaldperlen” Bechara starten på en helt særlig sæson. Sæsonen, hvor de er med i ’Kongerne’ som et kærestepar.
Realityportalen har haft en snak med Kia om, hvordan det er at være kærester i ’Kongerne’.
– Vi var spændte på, hvordan det ville blive, når vi kom derned, for det er svært, hvad man lige skal forvente. Vi var også spændte på, om vi kunne klare det pres, der var med at lave tv sammen i tre uger. Og så på vores første ferie sammen! Derfor snakkede vi rigtig meget sammen hjemmefra om, hvordan det hele ville blive, fortæller Kia.
’Kongerne – Vilde i varmen’ byder på en masse udfordringer – også for det nyforelskede par og deres forhold. Her bliver kærligheden for alvor testet.
– Vi havde jo ikke været sammen i særlig lang tid, da vi rejste. Inden vi tog af sted, vidste jeg ikke rigtig, hvad Walid var bange for, og hvad han egentlig rigtig kunne lide og blev glad for. Det ved jeg til gengæld nu, fortsætter Kia.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
’Kongerne’ har gjort parret stærkere
 At Knaldperlens og Sugars forhold er blevet udfordret, har dog vist sig at blive en fordel for parret. Nu ved de, at de skal være sammen for evigt.
– I vores hverdag nu, så kender jeg ham bedre, så jeg forstår ham bedre, og ved hvorfor han gør, som han gør. Nu kan jeg bedre komme helt ind på ham, fordi jeg virkelig kender ham. På den måde har ’Kongerne’ gjort os stærkere sammen, og det har vist sig at være super positivt, at vi har været af sted sammen, forklarer den meget forelskede Kia.
– Jeg er endnu mere forelsket i Walid end nogensinde før. Vi har virkelig lært hinanden at kende, og det gør, at følelserne kommer endnu mere frem, supplerer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’: Knaldperlen til Kia: “Jeg er forelsket i dig”
Der skal også være tid til sex
Selvom parret begge er meget enige om, at det er vigtigt at feste med vennerne, og at de ikke har lyst til at være kærestekedelige, betyder det dog ikke, at der ikke er tid til at være alene i Thailand.
– Alle os Konger er jo sammen hele tiden, så Walid og jeg er meget kreative, når vi skal have alenetid. Det kan I godt se rigtig meget frem til følge med i, lover Kia.
Og hun afslører, at der bliver masser af tid til, at parret får hygget sig under de thailandske lagner.
LÆS OGSÅ: Skal Knaldperlen være far?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.