Stripperkongens datter dater løs i 'Singleliv'

Ditte Maria Jørgensen leder efter kærligheden i Kanal 4s populære datingprogram, ‘Singleliv’.

Singleliv
Af Mikkeline Andersen - 10. marts 2015 kl. 17:50

Når den nye sæson af ‘Singleliv’ ruller over skærmen i aften, bliver det med et nyt ansigt på skærmen. Ditte Maria Jørgensen er navnet på den nye single i programmet, og så er hun datter af Danmarks ukronede stripperkonge, Preben Jørgensen.
Selvom Ditte Maria har været på forskellige dates, er det ikke lykkedes hende at finde kærligheden gennem ‘Singleliv’. Faktisk er hun langt fra imponeret over programmet.
– Jeg havde troet, at ‘Singleliv’ havde et større netværk, så de kunne hjælpe én med at finde en kvalificeret kandidat, men det har de så ikke. Vi som deltagere har igennem programmet ikke været med til at bestemme ret meget, og så bliver det svært, når det er et dokumentarprogram, siger Ditte Maria til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mitchel fra ‘Singeliv’: Det skal mine børn hedde
Er ikke skuffet over bejlerne
‘Singlelivs’ begrænsede netværk gjorde, at det ikke var jævnaldrende, som Ditte Maria kom til at stifte bekendtskab med.
– Jeg er jo 36 år, og jeg har været på date med væsentlig yngre mænd. Det er der mange, der godt kan lide, men jeg søger en kommende mand, som vil det samme som mig. Jeg er sikker på, at en på 19 eller 24 tænker party og ikke kaffe og lagkage på en lørdag aften, fortæller hun.
Efter kameraerne er blevet slukket, har hun ikke fundet sit livs kærlighed, men det skyldes ikke, at hun er kræsen, fortæller hun. Udseende og jobtitel betyder nemlig ikke noget for hende, så længe fyren lever op til hendes værdier.
– Jeg er stadig single, fordi jeg ikke har mødt ham, der giver mig sommerfugle i maven, og det kommer først hos mig, når jeg ved alt om hans bagland. Når jeg kan lide alt det, han tager med i bagagen, først der giver jeg slip. Og så er jeg slet ikke til mænd, der tager hårde stoffer, så det gør det jo meget sværere, når halvdelen af KBH er på det.
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea og Sidney Lee kærester?
Er ikke fan af tv

Ditte Maria er ikke skuffet over sine dates, men hun erkender, at hun burde have sat sig mere ind i programmet, før hun meldte sig. Faktisk havde hun aldrig set det populære datingprogram – og generelt er det bare ikke tv’et, som hun tænder for i aftentimerne.
– Jeg hører musik og går på nettet og læser om histore og religion. Jeg har da set nogle film, men desværre ikke nok. Så jeg håber, at min næste kæreste kender nogle klassikere, som jeg skal se. Men jeg har set alle Disney-film – det er umuligt at undgå, når man selv lever i en fantasiverden.
Selvom fjernsynet ikke er Ditte Marias yndlingsbeskæftigelse, så var det alligevel her, hun valgte at søge kærligheden.
– Der er ingen andre datingprogrammer end ‘Singleliv’, jeg ville vælge. Jeg synes bestemt ikke, at man kan være for lækker til at elske, men man kan være for dum til, andre vil elske en, siger Ditte Maria med henvisning til ‘For lækker til love’.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Claus har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.