Lettet 'Fristet' fyr: Havde regnet med noget værre

Temperamentet har altid været stort. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse for fyren fra Vanløse, da han endte i vidneskranken, men så er det jo godt, man er god til at forsvare sig selv.

Af Mikkeline Andersen - 6. september 2012 kl. 16:04

Nicholai og Bo måtte lægge krop til, da Adam Duvå Hall kastede blodsugende igler ind villaen. Ti igler på kroppen i ti minutter ville give 2000 kroner til holdet.
– Det gjorde helt afsindigt ondt. Det føltes som brændenælder, der bare blev ved med at brænde. Man kunne tydeligt mærke, at de sugede, forklarer Bo til Realityportalen.dk.
Men han er glad for, at han valgte at gå efter de små igler – og ikke de store, som Nicholai gjorde. Sidstnævnte endte nemlig med blødende sår og forbindinger.
LÆS OGSÅ: Seerne raser over ‘Fristet’
Inden afsløringen af udfordringen var der gjort mange tanker omkring udfordringen, der blev prædikeret med ‘en for holdet’. Og selvom de blodsugende smådyr resulterede i forbindinger på hænder og ben for Nicholai, så var Bo lettet over udfordringen.
– Jeg var overbevist om, at det var en tatovering. Så jeg var ret lettet over, at det “bare” var igler, for så ville det ikke få nogen betydning resten af livet.
God til at forsvare sig
Anden uge i Fristet-villaen blev også den uge, hvor fyren fra Vanløse skulle stifte bekendtskab med vidneskranken for første gang.
– Det er aldrig rart, når folk har det dårligt med en, og man skal forsvare sig selv – men jeg er god til det, lyder det fra hovedpersonen selv.
Selvom det ikke er rart at skulle forsvare sig mod de andres beskyldninger, så kom det ikke som en overraskelse at ende i skranken.
– Jeg vidste godt, at det ville ske på et tidspunkt, for jeg har altid haft et stort temperament.
LÆS OGSÅ: Ida: Jeg er nok verdens dårligste taber
Det rene mundhuggeri
Det store temperament kom også til syne under turen vidneskranken, da det føg med beskyldninger mellem pigerne på de to hold. De fleste lod de involverede piger smide om sig med verbale tæv, men Bo kunne ikke holde sin vrede tilbage.
– Der kom jo ikke noget godt ud af det. Det var det rene mundhuggeri – og så er det jo ikke nogen børnehave, slår han fast.
Har en hård attitude
Efterfølgende giver flere af deltagerne udtryk for, at den kontante fyr spiller hårdere, end han i virkeligheden er. Det er dog ikke en påstand, som Bo kan stå inden for.
– Jeg har en hård attitude – og er også en hård person. Men jeg har altså også bløde punkter, siger han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Frygtede for et liv i uvished
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.