Stort projekt og ny kæreste: Realitybabe har fundet lykken

Det går godt både på karriere- og kærlighedsfronten for den tidligere realitystjerne.

Af Josefine Snejbjerg - 10. oktober 2019 kl. 14:58

I gårsdagens afsnit af ‘Til middag hos’ var det realitybaben Anni Fønsby, der skulle kræse om gæsterne Daniel ‘Danny Kool’ Sørensen, Amin Jensen og Olivia Salo.
I afsnittet åbnede Anni også op for sin nye karrierevej, hvor hun er i lære hos Joan Ørting som sexolog og parterapeut. Men selvom det går rigtig godt med uddannelsen for realitystjernen, har hun endnu ikke taget stilling til, hvilken af de to veje indenfor uddannelsen hun vil gå.
LÆS OGSÅ: Mere tv på vej: Anni Fønsby går sammen med ‘Love Island’-babe
– Det går rigtig fint. Nu kan jeg se, at alle forsiderne i dag skriver, at jeg skal være sexolog, og det har jeg slet ikke taget stilling til endnu, jeg er på grundforløbet, og det er parterapeut, og så efter man har været et år dér, så vælger man ud, om man så vil gå videre med parterapi, eller om man vil vælge sexologmasteren. Så man kan sige, at nu er det bare og snuse til det og lære en masse om de ting, man har med i bagagen, og blive en bedre kæreste og blive bedre til at håndtere ting og forstå ting og så videre, så det er en personlig udvikling, kan man sige, fortæller Anni til Realityportalen og fortsætter:
– Man kan sige, at jeg har ikke taget en beslutning endnu. Jeg har været der et halvt år, og det er for tidligt på nuværende tidspunkt. Jeg synes, parterapeut er det mest spændende – altså det at få forhold til at fungere og løse de problemstillinger, der kan være i et parforhold. Alt det seksuelle, det synes jeg, at jeg kender en masse til i forvejen.
LÆS OGSÅ:Reality-babe afslører: Sådan friede han
Det nye erhverv er dog ikke Annis eneste beskæftigelse, da hun også er i gang med et nyt stort projekt.
– Det er kun en sidebeskæftigelse. I løbet af i næste uge kommer der en pressemeddelelse om noget, som jeg har gået og arbejdet på i seks måneder, siger hun og fortsætter:
– Jeg har søsat et skib, som jeg har arbejdet på rigtigt længe, hvor jeg bliver eneforhandler og distributør af et produkt i Danmark, og det glæder jeg mig rigtig meget til at komme frem med, for det er virkelig en stor ting for mig, og jeg har brugt rigtig meget tid og energi på det, så det er sådan set det, jeg kommer til at beskæftige mig med 100 procent. Jeg får hænderne fulde, siger Anni glad.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem
Er meget forelsket
Det er ikke kun på karrierefronten, at det går godt for Anni, men også på kærlighedsfronten. Anni har nemlig fundet en ny kæreste og er meget glad.

Anni og René. (Foto: Privat)


– Jeg er rigtig forelsket og har virkelig fundet en mand, der beriger min hverdag, og som er sød og dejlig overfor mig og mine børn, så det er jeg rigtig, rigtig glad for. Lige nu er jeg et rigtigt dejligt sted i mit liv, fortæller Anni.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Urolig Geggo frygter at dø
Realitybaben og hendes nye kæreste har da også planer om, at de i fremtiden skal flytte sammen.
– Altså, det er på tegnebrættet, men nu må vi lige se tiden an, for vi skal ikke skynde os, men vi er meget forelskede, og vi har begge to børn. Vi mener, det er godt for vores familie, at vi fungerer som familie og har en hverdag sammen, siger Anni.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-stjerne har fundet kærligheden