STORT GALLERI: Sådan foregik 'De unge mødre'-Nanna-Johannes bryllup

Nanna-Johanne og Michael Fonnesbæk kan nu kalde sig mand og kone.

Af Jonas Sand - 27. juli 2019 kl. 19:28

Efter et halvt års planlægning og ventetid kan ‘De unge mødre’-deltageren Nanna-Johanne Fonnesbæk nu glæde sig over at være gift med Michael, der har taget den unge mors efternavn og nu også hedder Fonnesbæk.
Klokken 13 i dag startede vielsen i Lyngvig Kirke, hvor de foran de nærmeste sagde ja til hinanden. Herefter fik parret taget billeder, inden turen gik til Ringkøbing for at fejre det med familien.
– Det foregår i et stort fint lokale med plads til det hele, og hvor maden og serveringen er i top, fortæller Nanna-Johanna om stedet, hvor den store kærlighedsfejring skal ske.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan Michael friede til Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse

Kun de tætteste

Efter billederne blev taget, tog Nanna-Johanne og Michael en limousine ud til festen, hvor der ventede velkomstdrinks, før festlighederne for alvor skulle starte.
– Der vil være en fem-retters menu, musik, hygge og god stemning. Så skal der selvfølgelig danses brudevals og skæres kage ud, fortalte Nanna-Johanne Realityportalen inden den store dag.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
Fejringen foregår under intime forhold.
– Vi bliver bare de tætteste, hvilket passer os rigtig godt. Der har været lidt familiedrama og sådan, så vi bliver ikke helt så mange, som vi først havde troet, men det vigtigste er, at de, som har lyst til at komme og fejre den store dag, kommer. Det skal nok blive en fantastisk god dag alligevel, siger hun.
Nanna-Johanne har tidligere fortalt til Realityportalen, at seerne godt kan glæde sig til at følge med i brylluppet i ‘De unge mødre’ på Dplay og Kanal 4.
I galleriet over artiklen kan du se billeder fra parrets vielse.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-mor