Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

Reality-stjernen Sasha Klæstrup blev tidligere i dag gift med sin kæreste gennem ti måneder, Montaser Bel-Lah Zaghmout, ved en muslimsk vielse i moskéen i Københavns Nordvest kvarter.

Af Katrina Rosendal - 13. august 2018 kl. 14:31

Dagen i dag er en helt speciel dag for Sasha Klæstrup. Hun blev nemlig klokken 12:00 muslimsk gift i Imam Ali Moskeen på Vibevej i Københavns Nordvest kvarter. Det skete ved et bryllup, hvor kun 26-årige Sasha og hendes muslimske mand, Montaser Bel-Lah Zaghmout, var til stede og blev smedet sammen under en intim ceremoni.
– Det føles rigtigt, og vi har glædet os i lang tid. Det er fantastisk at være gift, lød det efter vielsen fra Sasha.
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup
Parret mødte hinanden for ti måneder siden på deres skole, og der var ingen tvivl om, at det var kærlighed ved første blik.
Selvom de nu er muslimsk gift, så bliver Sasha, der blandt andet er kendt for reality-programmet ‘Divaer i Junglen’, ved med at være kristen.
– Jeg er stadig kristen, men vi holder kun det her muslimske bryllup. Så kan det være om nogle år, at vi tager et rådhusbryllup. Men vi ved det ikke helt. Det er det her indtil videre, og det er det her, vi begge to gerne vil, forklarede Sasha, der blev gift i sin svigermors traditionelle kjole.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe jubler over forlovelse: Jeg tudede og sagde ja
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Familien forhindret

De to turtelduer bor til daglig på Lolland, og den lange vej til moskeen var en af grundende til, at parrets familie og venner samt Sashas to små døtre, Viga og Tria, ikke kunne være til stede på deres store dag.
– Hele familien skulle have været her sammen med os, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi fik først at vide i fredags, at det blev i dag, så vi har haft rigtig kort tid til at arrangere det. På et tidspunkt, når det kan lade sig gøre, skal vi fejre det med familien med spisning og hygge, fortalte Sasha, hvis søster Nikita Klæstrup desværre heller ikke kunne være til stede, fordi hun befinder sig på Bornholm.
Selvom det kun var Sasha, Montaser og imamen, der deltog ved ceremonien, så slap parret ikke for de obligatoriske bryllups-nerver.
– Jeg var meget nervøs inden og måtte også ryge et par ekstra smøger. Jeg vidste også, at jeg skulle udtale nogle arabiske ord, og det var jeg lidt usikker på, om jeg kunne, men det gik rigtig godt, fortalte Sasha, der havde øvet ordene sammen med Montaser hjemmefra.
LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup tager stort skridt med kæresten

Beholder Klæstrup

Sasha og Montaser er godt klar over, at de står overfor noget af en prøvelse med at forene deres to forskellige kulturer og trosretninger, men det går allerede over alt forventning.
– Jeg spørger rigtig meget, fordi jeg jo ikke ved særlig meget. Og det er der ikke nogen, der bliver irriteret eller sure over. Jeg prøver at lære arabisk, når jeg kan. Og Montasers mor fortalte mig alt om bryllupsceremonien og er generelt god til at lære fra sig, forklarede Sasha, der allerede er god til at lave arabisk mad.
Sasha har besluttet sig for at beholde sit eget efternavn, men tager i stedet højest sandsynligt sin mands mellemnavn Beh-Lah. Traditionen tro skal det lykkelige par selvfølgelig også på bryllupsrejse.
– Vi skal på bryllupsrejse den 1. september til Egypten. Men i dag har Sy Lee en overraskelse til os. Så vi skal ud med ham og hygge os og efter det, skal vi bare være os to og nyde det, lød det fra ægteparret, der først mødte Sashas gode ven, reality-stjerne Sy Lee, efter ceremonien.
I galleriet over artiklen kan du se alle billederne fra parrets bryllup.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen