Stort drama: 'Teen Mom'-deltagere i slagsmål under optagelser - Her & Nu

Stort drama: 'Teen Mom'-deltagere i slagsmål under optagelser

Det gik ikke stille for sig, da der i weekenden blev optaget til et specialafsnit af ‘Teen Mom OG’.

Af Jonas Sand - 28. oktober 2016 kl. 18:55

Normalt holder ‘Teen Mom’-deltagerne sig ikke tilbage fra drama, og i weekenden gik det helt galt, da programmet skulle optage talkshow-afsnittet, der efterhånden er blevet en tradition hver sæson.
Ifølge The Real Mr. Housewive nåede optagelserne nemlig aldrig at blive færdige, fordi der udbrød slåskamp mellem deltagerne. Det fortæller kilder fra produktionen og blandt publikum til mediet.
Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at det var under Farrah Abrahams del, at det hele startede. Den unge mor, der efterhånden er mest kendt for sine pornofilm og mange skandaler, havde kæresten Simon Saran med, og da værten, Dr. Drew Pinsky, spurgte ind til Simons seneste kommentarer på de sociale medier, gik det galt.
– Da Dr. Drew nævnte, at Simon havde kaldt Matt (Baier, Amber Portwoods forlovede, red.) for en pædofil, virkede det til, at han var på vej med en undskyldning og sagde, at det hele bare var for sjov. Men Farrah brød ind og sagde, at han faktisk lignede en pædofil, fortæller en insider til mediet.
LÆS OGSÅ: Stort drama: ‘Teen Mom’-stjerne sviner de andre deltagere
Amber stormede scenen
Amber Portwood holdt sig ikke tilbage på de sociale medier, da Simon først kom med beskyldningen. Og ‘Teen Mom’-stjernen ville heller ikke holde sig tilbage under weekendens optagelser.
– Herefter kom det hele ud af kontrol. Amber stormede på scenen og begyndte at råbe af Farrah. Michael, Farrahs far, rejste sig op og stillede sig mellem Farrah og Amber og råbte til Amber, at hun var en bitch. Og så kom Matt og stillede sig mellem Amber og Michael, fortsætter kilden.
– Pludselig tog det en voldelig drejning. Alt, jeg kunne se, var, at Michael så ud til at placere sin hånd på Matts hals, inden Michael fløj ind i publikum. Farrah råbte, at Amber skulle slå hende. Det forsøgte Amber, men hun missede lige Farrah med sit slag.
LÆS OGSÅ: Deltager bekræfter: ‘Teen Mom OG’ fortsætter
“Jeg slår Farrah ihjel”
Heller ikke de andre deltagere holdt sig tilbage, og hvis ikke sikkerhedsvagterne havde blandet sig, kunne det hele være endt helt galt. Især Maci Bookout, der også blev svinet til at Simon Saran for nylig, var oppe i det røde felt.
– På samme tid stod alle de andre deltagere og forsøgte at komme på scenen. Man kunne høre, at Maci råbte, at hun ville slå Farrah ihjel, men de blev holdt tilbage af sikkerhedvagterne og kom ikke på scenen.
– Hele situationen endte med, at Matt og Amber blev fjernet fra scenen af sikkerhedsfolkene. Det var virkelig sindssygt at være vidne til, slutter kilden.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjernens ni hemmelige børn: Nu står ekskonen frem
Michael: Jeg er uskyldig
Farrahs far, Michael Abraham, er dog ikke helt enig i vidnets udlægning af sagen. Ifølge ham handlede han udelukkende i selvforsvar og gjorde, hvad enhver far ville gøre, da Amber stormede på scenen.
– Som enhver god far, som jeg ser det, brød jeg ind, da jeg så hendes hånd røre min datters ansigt. Da jeg så Amber røre min datter, lagde jeg mig mellem dem, fortæller Michael til Radar Online og afviser, at han tog kvælertag på Ambers forlovede.
– Jeg tog ikke fat om halsen på ham. Jeg forsvarede bare mig selv. Der var en vred person, der kom mod mig, og jeg blev kastet ind blandt publikum. Sikkerhedsvagterne gjorde det bedste, de kunne. Jeg rørte aldrig Amber. Jeg er en gentleman, så det ville jeg aldrig gøre.
Ifølge Michael slog han sin ryg slemt, da han blev kastet i jorden, mens han også fik brandsår og andre mindre skader. Derudover fik han ødelagt sit høreapperat, og han er rystet over opførslen fra Amber.
– Det er ikke den Amber, jeg kender. Amber har altid været meget åben og ærlig omkring sine mentale problemer og depression. Jeg er ligeglad med hende. Jeg ved ikke, om hun ikke har taget sin medicin, eller hvad der er, men det er ikke den Amber, jeg kender, slår han fast.
Det virker altså til, at der venter tv-seerne noget af en oplevelse, når det traditionsrige specialafsnit bliver sendt senere i år.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.