STORT DRAMA: 'Robinson'-deltagere i offentligt skænderi

Bølgerne går højt mellem to af deltagerne i årets udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Jonas Sand - 3. november 2015 kl. 12:13

Årets udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’ har været dramatisk og budt på mange skænderier og diskussioner. Men det er tydeligvis ikke noget, der kun foregår på øen under optagelserne.
Deltagerne har flere gange været i skænderier på de sociale medier, og nu er det deltagerne Thomas og Noam, der går efter hinanden. Det foregår på programmets side på Facebook, hvor TV3 har delt et klip fra en konkurrence.
– Pinligt, at Gøtte kan få lov til at sætte sig ned på den måde gentagende gange. I klippet ser man Gøtte falde tre gange, hvor de to er lige på vandkanten og tydeligvis med vilje for at pause kampen. Det er sgu ik’ okay. Pinligt tv. Dommer Kjeldberg, det er en ommer, skriver Thomas.

Og din kæreste tabte kampen, efter hvad Kjeldberg bestemte! Surt show.. Hahahaha. Tag det som en mand og indse, at sådan er spillet! Det er ikke altid skruet sammen, som du ønsker! svarer Noam derefter på kommentaren.
LÆS OGSÅ: Seerne hader ‘Robinson’-Gøtte: Truet på livet
“Du er en pestilens”

Robinson3

Bølgerne går højt mellem de to deltagere i årets ‘Robinson Ekspediton’. (Foto: Facebook)


Noam måtte selv forlade øen efter blot tre dage på grund af personlige ting, og da Thomas vælger at bringe det op, svarer Noam direkte tilbage.
– Desuden aner du ikke, hvorfor jeg tog hjem! Der forskel på give op og tage hjem af en grund! Og vær du glad for det, for ellers var du røget i første afsnit. Det var ligesom dig, stemmerne lå på, hvis spillet skulle have været spillet rigtig, skriver Noam og fortsætter:
– En pestilens, som alle dernede kaldte dig! I må jo sjovt nok også føle jer en del udenfor, siden I ikke tog med nogle af os andre til for-premieren. Måske var der en grund til det, men jeg kan kun sige, at de andre var glade for, at I ikke deltog! Mys mys!
LÆS OGSÅ: Gøtte-kritiker står frem: Hun gør mig arrig
Truer med tæsk
Men det er ikke kun, fordi Thomas fik lov til at blive længere på øen, at han skal være glad for, at Noam røg ud. For det kunne meget vel have været endt med et slagsmål mellem de to, lyder det til.
– Og var jeg blevet (på øen, red.) var jeg nok kommet til slå dig i sidste ende, for du havde gået mig på nerverne! Der mere mand i Camilla, end der nogensinde bliver i dig! fortsætter Noam, inden Thomas lukker den ned.

– Åh Gud. Du vil bare gerne ned på børnehaveplan. Du forholder dig ikke til det, jeg skriver, og i øvrigt har du et helt forvrænget billede af tingene, hvilket gør det umuligt at have en saglig diskussion med dig. Så lad os lukke den her, Winston.

//

Tanken om en pizza efter godt en måned på en øde ø, kan vist få de fleste op i det røde felt ???
Posted by Robinson Ekspeditionen on 26. oktober 2015

LÆS OGSÅ: ’Robinson’-parret Noam og Daniel: Frygter hatecrimes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.