STORT DRAMA: Fie Laursen og eks-kæresten i stort skænderi på natklub

Vagterne måtte tilkaldes, da Fie Laursen mødte eks-kæresten Nikolai Andersen i sidste uge.

Af Jonas Sand - 11. januar 2016 kl. 20:55

Det gik vildt for sig i sidste uge, da kendisbloggeren Fie Laursen stødte ind i eks-kæresten Nikolai Andersen på natklubben Enzo. Her kom de top op at skændes, og på sin ask.fm skriver Nikolai, at Fie kastede en drink i hovedet på ham. Og det bekræfter paradisoen over for Realityportalen.dk.
– Nikolai har haft så travlt med at svine mig til på nettet, efter jeg slog op. Og på natklubben skubbede han til mig, da jeg kom gående ind. Jeg blev så sur, og senere på aftenen fyrede jeg en drink i nakken på ham, fortæller Fie, der står ved sin handling.
– Jeg fortryder det ikke. Han fortjente den. Jeg håber, han stadig stinker af tranebær/vodka, for med hans opførsel fortjener han det.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program
Vagterne tilkaldt
Parterne er enige så langt, men hvad der sker efterfølgende er der uenigheder omkring. Nikolai skriver, at han fik Fie Laursen og veninden smidt ud, men det afviser bloggeren på det kraftigste.
– Han prøvede at få mig smidt ud af natklubben, men vagten grinte også bare af situationen, og så festede vi videre, fortæller Fie, der slår fast, at hun fik smidt Nikolai ud.
– Jeg sagde til ham foran vagten: “Hvis du skal prøve at få mig smidt ud, fordi jeg kaster en drink, så kan jeg sige, at du skal vise noget ID til vagten her”. Og så blev der bare grint af ham, og han blev smidt ud. Han er ikke gammel nok til nattelivet, siger hun.
Uanset hvad der skete, så kan Nikolai Andersen være sikker på, at han ikke løber ind i Fie Laursen i den nærmeste fremtid. Realityportalen.dk kunne tidligere i dag afsløre, at hun er en del af holdet til TV3’s nye reality-satsning, en dansk udgave af det engelske gameshow ‘Wild Things’.
LÆS OGSÅ: Disse fyre har Fie Laursen været sammen med i 2015
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser