Store flytteplaner hos Elvira og Katerina: Her har de fået hus

Hos alle damer fra ‘Diamantfamilien’ sker der store ting, når det gælder bolig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. november 2021 kl. 6:58

Som Katerina Pitzner selv siger, er der liv og glade dage på alle linjer hos både mor og døtre fra ‘Diamantfamilien’.

Thalia Pitzner har nemlig lige købt lejlighed på Østerbro, som hun skal flytte ind i sammen med sin kæreste, så snart lejligheden er færdigrenoveret. Det bliver forhåbentlig i slutningen af november eller starten af december.

LÆS OGSÅ: Karina taler ud om ny kræftsygdom

Artiklen fortsættes under videoen med Elvira, Thalia og Katerina, der er til ‘Knæk Cancer Live’…

Og også Elvira har planer på boligfronten. Det fortæller hun selv, da hun ankommer på den røde løber til lørdagens ‘Knæk Cancer Live’ sammen med sin mor og søster.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph reagerer efter ‘Knæk Cancer’-showet

– Jeg er på vej tilbage til Dubai. Jeg skulle bare lige samle nogle penge ind til ‘Knæk Cancer’, så godt jeg nu kunne. Så skal vi tilbage, hundene og jeg. I Dubai skal mit liv og min hverdag continue. Det bliver rart, jeg har fået hus dernede, så jeg endelig kan slå mig ned i en fast og dejlig bolig. Så skal jeg ellers bare arbejde, jeg har en masse projekter og bolde i luften, siger Elvira, der også tilføjer, at det går godt med kærligheden, og at hun er rigtig glad for tiden.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen

23-årige Elvira Pitzner har endnu ikke valgt at købe en bolig i Dubai. Til gengæld har Katerina været ude og investere i hus i udlandet.

– Jeg har købt bolig i Spanien, der er Ophelia flyttet ned. Det er derfor, hun ikke er her. Hun læser på universitetet og kunne ikke komme. Så der kommer jeg nok til at være en del i vinterhalvåret, fortæller hun.

For tiden kan man se mere til Katerina, Elvira og Thalia hver mandag i ‘Diamantfamilien’, der er tilgængeligt på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Nyforelsket Pitzner: Flytter sammen med kæresten

Læs mere om