'Den store bagedyst'-Luna er tilbage på skærmen

Efter mange opfordringer har ‘Bagedyst’-deltageren nu besluttet sig for at lave en YouTube-kanal.

Af Emilie Holm Egebro - 16. november 2016 kl. 17:55

Den 20-årige gymnasieelev Luna Richardt fra Silkeborg charmerede sig godt ind på danskerne under denne omgang af ‘Den store bagedyst’. Det blev desværre ikke til en sejr for Luna, men det betød samtidig også, at hun kunne gøre 3.g færdig, istedet for at tage et år om på skolebænken.
Heldigvis er det ikke helt slut med at se Luna i aktion i køkkenet. Hun har nemlig besluttet sig for, at seerne kan få lov at fortsætte med at følge hendes dygtige bage-kompetencer.
LÆS OGSÅ: WOW: Se ‘Bagedyst’-vinders vilde forvandling
– Gode nyheder. Efter jeres efterspørgsel følger jeg strømmen og starter min egen YouTube-kanal. Juhu, skriver Luna på sin Instagram-profil og fortsætter:
– Vi starter ud med fire julede advents-opskrifter, og som lovet får I allerførst en rundvisning i mit lille hus. Jeg håber, I vil tage godt imod den. Det bliver en kaotisk, men en hyggelig blanding af syndige kager, små boligfif og storbyrejser. Jeg smækker den sammen i løbet af de næste to uger.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-seerne bliver snydt for Framnes’ bryllup
LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg: Jeg er ikke homofobisk
Se Lunas gode nyhed herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Luna: Min kæreste er en kæmpe støtte
BAKING NEWS: Derfor tog Luna fejl af salt og sukker
LÆS OGSÅ: Bagedyst-Sune: Det var et hæsligt kærlighedsprogram
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.