'Den store bagedyst'-Juliane nyder at være mor

Den nybagte mor er allerede faldet godt ind i rollen.

Af Pernille Hahn Hauberg - 26. oktober 2016 kl. 20:58

Aftenens afsnit af ‘Den store bagedyst’ blev endestationen for Juliane Dixen, og dermed gik den skønne jyde på bage-barsel. Nu er babybulen blevet til en lille pige, og vi har været hjemme og besøge Juliane og familien.
I det lyse og rummelige køkken på gården ved Idom udenfor Holstebro sidder Juliane med datteren Mille i armene. Den 30. august i år blev hun nemlig mor for første gang, og ‘Bagedyst’-deltageren nyder den nye rolle.
– Vi har fået en dejlig nem pige, så jeg har bare nydt det. Det har været helt fantastisk – også fordi min mand har været hjemme, og vi har kunnet nyde det første stykke tid sammen. Jeg kunne godt blive lidt afhængig af det her, siger 28-årige Juliane med et grin og fortsætter:
– Jeg kunne godt tænke mig at give hende en god vestjysk opdragelse. Så er man sød og rar mod andre mennesker og behandler folk, som man gerne selv vil behandles. Og hvis man falder, så rejser man sig op igen.
LÆS OGSÅ: Juliane fra ‘Den store bagedyst’: Man skal stå ved, hvor man kommer fra
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Juliane er blevet mor: Se babyen her
Camping og hotdogs
‘Bagedyst’-deltageren er faldet hurtigt ind i den nye rolle som mor og har ikke oplevet de store udfordringer. Hun afviser ikke, at der med tiden kommer flere børn, men lige nu har hun og manden, Rene, rigeligt i lille Mille, som parret har planer om at give en god opvækst.
– Så længe de bare er sikre på, at deres forældre altid er der til at hjælpe dem og til at opfordre dem til at følge deres drømme, så kan det aldrig gå helt galt. Jeg har bare tænkt mig at støtte hende i det, hun godt kunne tænke sig. Og elske hende for den, hun bliver, siger Juliane, som i sin egen barndom var på mange spontane campingudflugter:
– Når vi tog på camping om fredagen, så var vi lidt sent afsted, og så fik vi altid hotdogs. Bagefter så vi ”Disney Sjov”. Jeg tror, det er et af de bedste minder: Fredag aften hvor vi hyggede med snolder. Det er sådan en god måde at stresse af på efter en lang uge, husker hun.
– Det er det, jeg gerne vil formidle videre: En god, solid familie der hygger sig sammen, hvor alle kan være med.
Se galleriet med Juliane og den lille ny øverst i artiklen.
Artiklen er oprindeligt bragt i Her&Nu.
LÆS OGSÅ: Jette vil gøre karriere ud af ’Bagedysten’
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Gunnar: Dommerne er snæversynede
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.