Stor YouTube-stjerne med i ‘Vild med dans’

En af Danmarks største influencere skal snart en tur på dansegulvet, når ‘Vild med dans’ 2021 har premiere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. august 2021 kl. 14:01

Nu er det offentliggjort, at også den 29-årige influencer og YouTuber Rasmus Kolbe skal være med i den nye sæson ‘Vild med dans’, som TV 2 blænder op for allerede den 10. september. Det er sæson nummer 18 af det populære underholdningsprogram.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

– Jeg glæder mig vildt meget til at begynde ‘Vild med dans’. Jeg er super nervøs for, om jeg overhovedet kan danse, for jeg er ikke en særlig disciplineret person. Det bliver også rigtig spændende at se, hvordan det bliver at jonglere i et tv-program, en YouTube-kanal, en bogudgivelse og alle mine virksomheder på én gang. Den største udfordring bliver helt sikkert at få nok søvn, men så er jeg sikker på, at min dansemakker nok skal køre mig helt tør for energi, lyder det fra Rasmus Kolbe.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsættes under billedet…

(Foto: PR)

For nogle er han måske mere kendt som ‘Lakserytteren’, og alene på Instagram har han over 100.000, som følger med. Men derudover har Rasmus Kolbe også succes på Snapchat, YouTube og Musical.ly, og som han selv nævner, har han flere virksomheder og er også forfatter til en række bøger.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Nu skal han så endnu engang kaste sig ud i noget nyt, når han den 10. september for første gang skal danse med hele Danmark som publikum. Den oplevelse deler han med kendte danskere som Mascha Vang, Jacob Haugaard, Michael Katz Krefeld, Lise Rønne og Michelle Kristensen.

‘Vild med dans’ 2021 får premiere den 10. september på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Amalies 30-års fest