Stor undring om 'EOTB'-Mark: Kopierer han Philip May? - Her & Nu

Stor undring om 'EOTB'-Mark: Kopierer han Philip May?

Mark afviser, at han er blevet inspireret af Philip May, men ‘Paradise Hotel’-deltageren er ikke helt overbevist.

Af Jonas Sand - 6. oktober 2019 kl. 12:58

Mark Bøgelunds tid i anden sæson af ‘Ex on the Beach’ blev en kort fornøjelse for den tidligere ‘Big Brother’- og ‘Robinson Ekspeditionen’-deltager, men han har taget revanche i denne sæson. Mark har igen fået en chance i villaen, og denne gang har han allerede været der i længere tid.
Skarpe seere har dog bemærket, at noget ser ud til at være anderledes ved Mark i denne sæson i forhold til de realityprogrammer, han tidligere har medvirket i.
Realityportalen har fået en række henvendelser fra seere, der har bemærket ændringerne. De har bidt mærke i, at Mark i denne sæson af ‘Ex on the Beach’ blandt andet har skruet godt op for armbevægelserne og sjove kommentarer, når han bliver interviewet.
Det har fået seerne til at sammenligne ham med den tidligere ‘Paradise Hotel’- og ‘Divaer i junglen’-deltager Philip May, som det kunne tyde på, at Mark har lånt lidt inspiration fra.
LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart

Mark afviser

Det afviser Mark kraftigt, da Realityportalen spørger ham ind til det. Han kan dog sagtens se, hvorfor han har fået den tanke.
– Nej, det passer ikke. Jeg er helt min egen. Selv om jeg godt har hørt det, er det slet ikke noget, jeg har tænkt over, griner Mark, der dog godt kan se, hvorfor folk har fået den tanke.
– Ja, ja, jeg kan sagtens se lighederne. Jeg har ikke taget noget fra Philip af, selv om det der sådan ud. Men jeg er da glad for, at folk sammenligner mig med ham. Jeg synes, det er sjovt, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

Philip: Han har set, hvad der fungerer

Philip tager det hele med et smil, men han er ikke helt overbevist om Marks afvisning.
– Jeg har set et par afsnit af ‘Ex on the Beach’ – og jeg kan da godt se, hvad folk mener, griner Philip og fortsætter:
– Mark har lært, hvad der fungerer, og det tager jeg da bare som et stort kompliment, siger den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager og tilføjer, at det er sagt med et stort smil på læben.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
Philip fortæller, at han har fået omkring 50 henvendelser fra folk, der mener, at Mark kopierer ham i ‘Ex on the Beach’.
– Jeg kunne da også godt selv se det, og jeg havde en god griner over det. Jeg da bare stolt over, at min legacy (hans eftermæle, red.) går videre, siger Philip og fortæller, at de to kender hinanden, men ikke er gode venner.
– Vi kender kun hinanden igennem realityverdenen, og vi støder ind i hinanden til diverse arrangementer, der nu er.

Tror du, at Mark har kopieret Philip?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig
Herunder kan du se et par klip med Mark og Philip og selv vurdere, om ‘Ex on the Beach’-deltageren har fundet lidt inspiration hos realitykollegaen:


LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso