Stor udfordring rammer ‘Vild med dans’: Pernille og Morten under pres

På fredag venter der alle par en ny udfordring på dansegulvet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. november 2021 kl. 6:55

Fredag gik svømmer Pernille Blume og danser Morten Kjeldgaard direkte videre til semifinalen, efter de havde leveret en pasodoble og en marathondans. Den havde parret ikke set komme, dengang de lige havde mødt hinanden og kun havde tilbragt de første par dage sammen i dansesalen.

LÆS OGSÅ: Nicolai friede til Silas: Nu har de smidt forlovelsesringene

– Der tænkte jeg bare, om jeg ville nå første program, indrømmer den 27-årige elitesvømmer.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre interviewet med parret.

Nu venter der så en hård træningsuge for parret, for i semifinalen skal Pernille Blume for første gang danse helt alene på gulvet.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

– Der er to danse, alene på gulvet lige pludselig, det er jo lidt noget andet, og det er to vidt forskellige energier, der kommer til at være sindssygt mange trin. Altså hvor skal jeg starte? Der kommer til at være så mange ting. Men det bliver fedt! Og vi skal bare give den mega gas. Vi er jo typerne, der godt gider at give den gas i en dansesal, fortæller Morten Kjeldgaard.

Som altid sprang parret hviledagen over og trænede allerede fra lørdag. Efter fredagens ‘Vild med dans’, der altid er fyldt med nerver og adrenalin, er det dog lidt ekstra hårdt den dag.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

– I morgen er den værste dag af alle dagene. I morgen er vi begge to som regel helt slukket, sagde Pernille Blume lige efter fredagens show. Hun møder dog alligevel med glæde op med ondt i kroppen og en smule træthed, så længe det gælder en fredag mere i ‘Vild med dans’.

Semifinalen i ‘Vild med dans’ bliver vist den 19. november på TV 2 og på TV 2 PLAY.

Herunder kan man høre Mascha Vang fortælle om den migræne, som nær havde kostet hende ‘Vild med dans’-deltagelsen.