Stor sportsstjerne med i 'Vild med dans' - Her & Nu

Stor sportsstjerne med i 'Vild med dans'

Tidligere i år repræsenterede hun Danmark ved OL, men til efteråret er hun klar på en ny udfordring.

Af Jonas Sand - 20. juli 2018 kl. 11:11

Laila Friis-Salling skifter ski ud med dansesko, når ‘Vild med dans’ til efteråret løber over skærmen. Den 33-årige kvinde, der er født og opvokset i Grønland, repræsenterede Danmark i freestyle-ski ved vinter-OL i sydkoreanske Pyeongchang tilbage i februar, men nu er hun altså klar til en ny udfordring. Det skriver TV 2.
– Hvem ville sige nej, når man får muligheden. Det ser så sjovt ud, siger hun til mediet og fortæller, at hun ikke er bange for at springe ud i nye udfordringer.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne med i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i uvished: Valgt eller vraget
– Hvis jeg har lyst til at gøre noget, så gør jeg det. I stedet for at være bange. Jeg er altid frisk på at prøve noget nyt, og derfor sagde jeg også ja til ’Vild med dans’.
Laila Friis-Salling er datter af Jens Salling, der er medejer af reje- og fiskekoncernen Polar Seafood Greeland. Han blev i 2016 vurderet af Berlingske Business til at have en formue på 1,4 millarder kroner, hvilket placerede familien som den 80. rigeste i Danmark.
Indtil videre ligger det fast, at Laila Friis-Salling får selskab af Emmelie de ForestEmil ThorupMolly EgelindSimon Stenspil, Rosa Kildahl og Lars Christiansen, når den 15. omgang af ‘Vild med dans’ løber over skærmen.
WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har fundet kærligheden