Stor sportsstjerne skal være med i 'Vild med dans'

Danmarks mest vindende cykelrytter tager senere i år kampen op i ‘Vild med dans’.

Af Jonas Sand - 30. juli 2018 kl. 11:30

Den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen trækker senere i år i danseskoene og stiller op i TV 2-programmet ‘Vild med dans’. Det bekræftede han selv under gårsdagens kommentering af Tour de France, efter medkommentator Dennis Ritter havde afsløret det.
– Jeg får helt sved på overlæben, fordi det nu bliver en realitet. Det er faktisk sket her under Tour de France, at vi er blevet enige om det, og jeg har taget udfordringen op. Det er måske i virkeligheden det, der er det største – at det er en udfordring, sagde Rolf Sørensen, da TV 2 sendte den sidste etape af årets Tour de France.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne bryder med kæresten
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
Rolf Sørensen fik også afsløret, at han slet ikke kan danse, og derfor er deltagelsen i underholdningsprogrammet også noget, der får nervøsiteten frem i ham.
– Det er muligvis det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har begivet mig ud i, slår han fast over for mediet.
I Rolf Sørensens tid som professionel cykelrytter har han opnået i alt 53 sejre på 17 sæsoner – og det gør ham til landets mest vindende cykelrytter nogensinde. I 2013 indrømmede han dog, at han periodevis i løbet af sin aktive cykelkarriere havde gjort brug af doping.
Indtil videre ligger det fast, at Rolf Sørensen får selskab af Emmelie de ForestEmil ThorupMolly EgelindSimon StenspilRosa Kildahl, Laila Friis-Salling og Lars Christiansen, når den 15. omgang af ‘Vild med dans’ løber over skærmen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i uvished: Valgt eller vraget
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-babe har fundet kærligheden