Stor ‘Paradise’-stjerne skulle have deltaget i ny sæson: Det er ærgerligt

Det kunne meget vel være endt med, at den tidligere deltager skulle tjekke ind på ‘Paradise Hotel’ for tredje gang.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. april 2021 kl. 10:55

Da ‘Paradise Hotel’ sæson 16 for cirka et år siden rullede over skærmen, var 25-årige Daniel Rosendal blandt deltagerne. Han gjorde sig på mange måder bemærket, blandt andet da han tjekkede ind på hotellet igen og ønskede hævn, efter han var blevet smidt ud af Türker, Marco og Julie.

Derfor frembringer det mange minder hos ham, når han i år skal følge med i den helt nye sæson, som netop har fået premiere i denne uge.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

Og faktisk kunne han selv have stået på ‘Paradise Hotel’ igen. For TV3 tilbød ham igen en plads i realityprogrammet.

Parceremoni på ‘Paradise Hotel’. Foto: Janus Nielsen

– Jeg takkede nej alene på grund af ‘Stjerne Boksning’. Ellers havde jeg sgu nok været der, siger den tidligere ‘Paradise’-deltager.

Selvom Daniel meget gerne ville tage endnu en tur til Mexico, så var han på ingen måde i tvivl om, at svaret måtte blive nej, da boksning som bekendt betyder alt for ham. Han vil dog meget gerne være med igen, hvilket han også fortalte casterne.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

– Da jeg blev kontaktet, sagde jeg ordret: “Jeg er klar, men det kan først komme på tale efter stævnet’. At det (‘Stjerne Boksning’, red.) så efterfølgende blev udsat og udsat. Ja det kunne jeg ikke forudse, siger Daniel.

Faktisk er det senest kommet frem, at det populære bokseevent er rykket til 4. september 2021. 

Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Derfor ville TV3 have Daniel

– At det på det tidspunkt lige skulle falde sammen med ‘Stjerne Boksning’ er ærgerligt. For mig handler det meget om, hvor jeg lige er i livet. Så jeg er ikke afvisende overfor noget i fremtiden, siger han.

Han har en idé om, hvorfor det lige netop var ham, som TV3 inviterede med til Mexico for anden gang.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

– Produktionen kendte jo mig i forvejen, så jeg tror, men jeg er ikke sikker, at de også havde en finger med dér. Jeg havde et godt forhold til hele produktionen – konge mennesker, fortæller Daniel.

Han må altså nøjes med at følge med fra sidelinjen i år, hvilket han gør med stor fornøjelse. Blandt andet fordi han har et godt forhold til Monique, der er blandt de første gæster på hotellet.

– Nu er det første gang, jeg skal følge med i ‘Paradise’, udover min egen sæson selvfølgelig, og det bringer sgu mange minder frem når man lige ser det igen, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Eksperterne undskyldte bagefter