Stor dansk sportsstjerne klar i ‘Vild med dans’

Endnu et navn på en kendt dansker, der skal danse i årets ‘Vild med dans’, er offentliggjort.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. august 2021 kl. 12:00

Nu er der flere på holdet, når det gælder de 12 kendte danskere, der i efteråret skal kridte danseskoene og danse på hele Danmarks dansegulv.

Den 10. september går det løs med ‘Vild med dans’ sæson 18, og her kan man, som HER&NU kunne afsløre i sidste uges blad, se frem til at se den 27-årige elitesvømmer Pernille Blume i aktion. Det bekræfter TV 2 og svømmeren nu.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er deltagerne i ‘Vild med dans’ 2021

– Jeg glæder mig helt vildt til at være med i ‘Vild med dans’. Jeg kommer lige fra en virkelig intens træningsperiode i forbindelse med OL, hvor svømning har haft mit fulde fokus, så det bliver super fedt at prøve kræfter med noget helt andet og udfordre mig selv med noget nyt, siger Pernille Blume om deltagelsen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Hun har vundet både guld og bronze til OL i sommeren 2016 i Rio de Janeiro, og senest har svømmestjernen sikret Danmark en bronzemedalje til OL i Tokyo. Selvom Pernille Blume er vant til fysiske udfordringer, ser hun ikke på ‘Vild med dans’ som nogen let opgave.

Artiklen fortsættes under billedet… 

Pernille Blume er klar i ‘Vild med dans’. (Foto: TV 2/Polina Vinogradova.)

– Jeg er vant til at bruge min krop, men på en helt anden måde end dans, og jeg er virkelig spændt på, om jeg kan lære at huske alle trinene – det tror jeg bliver den største udfordring, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

– Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal i gang, til at møde min partner, prøve alle de smukke kjoler og hoppe i de høje hæle – det bliver sjovt.

Udover Pernille Blume er også Mascha Vang, Jacob Haugaard og Jimilian med i underholdningsprogrammet. Navnene på alle de professionelle dansere er offentliggjort. 

‘Vild med dans’ har premiere den 10. september på TV 2 og TV 2 PLAY. 

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

Læs mere om