Stolt Remee: Sådan går Kenyas modelkarriere

Datteren er allerede godt på vej til at gå i mors fodspor.

Af Jan Körner - 9. februar 2019 kl. 20:55

Hele sit liv har Remee omgivet sig med smukke modeller. Og nu kan hitmageren notere sig, at hans datter også er trådt ind i den glitrede verden, hvor modeller og fotografer boltrer sig. Kenya er begyndt at arbejde som model ligesom sin mor, Mathilde Gøhler.
– Ja, jeg er omgivet af modeller derhjemme. Kenya har lavet fem kampagner for forskellige børnebrands, og det kører godt. Hun skal gøre det i det omfang, hun synes, er sjovt. Vi synes, det er sjovt, at hun er blevet booket og ligesom trives i det. Hun er så fotogen, så det kan næsten kun gå en vej. Vi skubber ikke på, men hun hygger sig med det, sagde Remee til HER&NU, da han under modeugen skulle se kæresten, Mathilde, gå på catwalken.
LÆS OGSÅ: Remee er ikke ‘X Factor’-dommer på TV 2 på grund af lønnen

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor Kenya viste sig fra sin lidt for kunstneriske side.


LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
Senere på året skal de to giftes, og planerne skrider frem.
– Vi har ikke fået gjort det endnu, fordi der har været så travlt med så mange ting. Det er helt klart planen, at det bliver i år, vi har bare ikke besluttet hvornår, men vi ved, hvor det skal være, fortalte Remee, der så en smule medtaget ud, da det var dagen efter, hans natklub havde haft besøg af VM-drengene.
– Det var sindssygt. Det var ikke meningen. Vi vidste godt lidt, at det måske ville ske, men det gik helt amok. Jeg har lidt tømmermænd, og jeg skulle op og have Kenya alene, fordi Mathilde skulle gå show til morgen. Men det er ok, så sent blev det heller ikke for mig.
LÆS OGSÅ: Remees toårige datter har været i mere end 50 lande

Læs mere om