Stolt Malte: Jeg har gjort mit arbejde godt

Malte er glad for kåringen som hotellets mest rigtige mand. Han vil nemlig gerne være en gentleman overfor det modsatte køn.

Af Mikkeline Andersen - 14. maj 2014 kl. 8:52

‘Paradise’-pigerne skulle i går afgøre, hvem af fyrene på hotellet, der er mest mand. Valget faldt på Malte, og det er han meget tilfreds med.
– Jeg er beæret over at blive kåret som “En rigtig mand”. Det beviser, at jeg har gjort mit arbejde godt. Jeg går meget op i at være en gentleman overfor alle piger, siger Malte til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Generelt gik jeg bare meget op i at holde mig gode venner med alle, for jeg vidste, at det ville få mig langt i spillet. Og det er altid godt at have pigerne i sin hule hånd, for det er dem, der kan risikere at skulle vælge eller vrage en til en parcermoni.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kristoffer: Derfor mislykkedes min mission
Paradisoer med dårlige egenskaber
Muskler, sixpack og en pung. der er fyldt til randen med penge er ikke afgørende for, om man er en rigtig mand, lyder det fra Malte. Humor og god opførsel overfor pigerne er væsentlige egenskaber, hvis man skal tro hotellets rigtige mand.
– Jeg synes, at alle drengene har nogen egenskaber, som beskriver en rigtig mand, men de har desværre også nogle dårlige egenskaber i den forbindelse. I programmet var Christian og Henrik ikke de mest venlige overfor pigerne, og Martin var meget ucharmerende, fordi han pruttede, bøvsede og var uden hæmninger, afslører han.
Hvis Malte skulle vælge, hvem, der udover ham selv, kunne have fået titlen, så var det Benjamin. Benjamin indeholder rigtig mange gode egenskaber til at være en rigtig mand, vurderer Malte.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par vil giftes
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.