Stolt Amalie Szigethy: Jeg har gjort det godt med Josephine - Her & Nu

Stolt Amalie Szigethy: Jeg har gjort det godt med Josephine

Den tidligere ‘Paradise’-babe er meget tilfreds med, hvordan hun har tacklet mor-rollen.

Af Emilie Holm Egebro - 18. april 2017 kl. 08:55

Det er ikke længe siden, at reality-stjernen Amalie Szigethy indrømmede, at det bestemt ikke altid er helt nemt at være mor.
Selvom hun synes, det både kan være hårdt og stressende at være forælder, så er hun dog alligevel stolt over, hvordan hun har klaret livet som alenemor.
– Det går bare rigtig godt med Josephine. Hun blev otte måneder her den 21. marts, og hun har fået to tænder, kravler derudad og stiller sig op ad altid. Hun er også begyndt at forstå nogle af de ting, som jeg fortæller hende, siger Amalie stolt til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: Amalie: Nu er freden er forbi
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
– Det er så vigtigt for mig at gøre det trygt for hende, og det kan jeg se, at jeg har gjort rigtig godt. Hun er glad, elsket og helt fantastisk hver dag. Det er simpelthen så rart.
Amalie har lige nu planer om at gå hjemme med Josephine, indtil hun er omkring et år gammel. Hun overvejer dog også at vente indtil efter sommeren, da hun selv stadig har tid til at gå hjemme og være mor på fuld tid.
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
SE BILLEDERNE: Så lækker er Amalie Szigethys søster
LÆS OGSÅ: Amalie: Josephine stresser mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.