Stolle fortryder: Vi skulle have kæmpet

Stolle og Martin valgte begge at trække sig fra ‘Et ton cash’, læs mere her.

Af Maria Bøgh Larsen - 17. marts 2014 kl. 21:00

I mandagens afsnit af ‘Et ton cash’ skete netop det, som Martin Hjort og Stolle havde frygtet. De to venner endte nemlig i duel mod hinanden, men i stedet valgte de at trække sig fra konkurrencen.
– Vores bromance er bare vigtigere end penge, konstaterer Stolle, som dog må erkende, at beslutningen måske alligevel ikke var den rigtige, siger Stolle til Realityportalen.dk.
– Vi har talt meget om det, siden vi er kommet hjem, og vi har da også fortrudt det mange gange. Vi burde måske have kæmpet.
– Det er bare noget andet, når man står i situationen. Og i situationen følte vi, det var det rigtige at gøre, fordi vores venskab er meget vigtigere end penge.
– Men det var måske lidt kujonagtigt.
LÆS OGSÅ: Behrad om ‘Et ton cash’-exit: Måske ryger jeg ikke helt ud
Ulempe at deltage som bedste venner
Selvom det var fantastisk for ‘Nøddepatruljen’ at være sammen i ‘Et ton cash’, havde det også sine ulemper.
– Vi havde talt meget om hjemmefra, at det kunne være en ulempe, at vi begge medvirkede. Og det bed os jo også i røven til sidst, siger en tydelig ærgerlig Stolle, som ikke føler, det var helt fair.
– Alle rottede sig sammen mod Martin og jeg, bare fordi vi er så gode venner, og det var vi rigtig trætte af, siger Stolle, som dog også fik en masse positivt ud af sin deltagelse i ‘Et ton cash’.
– Det var en rigtig god oplevelse, hvor man blev udfordret på en helt ny måde, siger han og tilføjer:
– Og så var der et rigtig godt sammenhold. Vi kom rigtig tæt på hinanden.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Martin Hjort, der de sidste par dage har forberedt sig på at skulle ind og afsone en voldsdom i dag.
LÆS OGSÅ: Barbara Zatler: Derfor forlod jeg ‘Et ton cash’ i utide
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.