Største tal i ‘Løvens Hule’: Sådan går det Lucas i dag

Jesper Buch kaldte det de største tal i ‘Løvens Hules’ historie, da Christian Arnstedt tilbød 4 millioner for 49% af Lucas’ virksomhed. 

Af Rikke Lynge - 6. januar 2022 kl. 20:30

I aftenens afsnit af ‘Løvens Hule’ på DR kom en ung fyr på 25 år ind til løverne, og det viste sig hurtigt at være en ung fyr med styr på tingene. Lucas Rantzau står bag virksomheden Stori, der er et online boligunivers, og alle løverne tabte i den grad kæben, da Lucas åbnede op for sin iværksætter historie.

Artiklen fortsætter under videoen af tidligere løvinde Birgit Aaby, der gerne vil med i ‘Løvens hule’ igen.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-dommer med opfordring: Så er det NU! 

Flere løver var klar med bud, men det endte med at blive Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, der gik sammen om en investering på 2,5 million for 30% af virksomheden.

Siden Lucas’ medvirken i ‘Løvens Hule’ i august er der sket meget.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies flyttemareridt: Har intet sted at bo

– Efter programmet sluttede skulle de ind og se på, om alt det, jeg har sagt i studiet, passer. Og heldigvis var der styr på det hele, men det er en mere omfattende proces, så der har gået en del tid med det, fortæller Lucas og fortsætter med at uddybe de helt store forandringer:

– Jeg er rykket ind hos Blazar Capital, som er Christians investeringsfirma, hvor jeg har fået kontorplads. Jeg er blevet en del af et sindssygt inspirerende miljø der, fortæller Lucas, der før har været vant til at sidde alene.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-investor går ind i uvant investering

Christian lovede Lucas i programmet, at de på den måde kunne snakkes sammen hele tiden og ved kaffemaskinen, og det løfte har Christian holdt.

– Jeg snakker rigtig meget med Christian og ser ham ude på kontoret næsten dagligt, så det er sindssygt fedt. Hvis jeg har et spørgsmål, så er hans kontor ti meter fra mit, og det er selvfølgelig fantastisk at have den forbindelse, fortæller Lucas, der også har talt meget i telefon med Jacob, så han mener bestemt, at deres investering har været givende.

LÆS OGSÅ: Silas langer ud efter ‘Vild med dans’-dommere

Ifølge Lucas går hele forretningsmodellen efter planen.

– Det er sindssygt spændende, hvad der kommer til at ske fremadrettet, men jeg tror helt bestemt, vi kommer til at tage en helt anden fart, end jeg oprindelig havde planlagt, fortæller Lucas, der har mange ting på tegnebrættet.

– Der er store ambitioner og store armbevægelser. Jeg kunne godt tænkte mig at fordoble teamet i år, og jeg har en ambition om at fordoble omsætningen, fortæller Lucas og afslører, at Christian og Jacob er endnu mere ambitiøse, end han selv er.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ er tilbage: Her er datoen