’Stjerne Boksning’-hunk vil donere sin præmie

Uanset udfaldet vil stjernebokseren Martin donere pengepræmieren på 10.000 kr. til social udsathed, og han har brug for hjælp til at finde den rette modtager.

Af Katja Gasiorowski - 28. august 2019 kl. 13:17

Om under to uger løber Geggos og Cengiz’ store projekt, ’Stjerne Boksning’, endelig af stablen, hvor en række kendisser skal kæmpe om 10.000 kr. i bokseringen mod en modstander i samme vægtklasse.
Undervejs har der været en del udskiftninger af stjernebokserne. Blandt andet er der blevet fundet afløsere for ’Besat af Bad Boys’-Kia og ’Robinson’-fyren Thomas Valentin, da de ikke havde været til nok træninger, og en gammel voldsdom er skyld i, at ’Paradise’-hunken Isac heller ikke kan deltage i det store stævne – men det er her, at afløseren Martin Christian Celosse-Andersen kommer ind i billedet.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Martin skiller sig ud fra de andre deltagere i ‘Stjerne Boksning’, da han ikke er kendt fra reality-tv. Han er derimod eks-rocker, og hans vej ud af rockermiljøet har bragt ham frem som foredragsholder og i medierne, hvor han har fungeret som ekspert i exitprogrammer for tidligere bandemedlemmer samt konflikter i rockermiljøet.
Til daglig er Martin direktør for rådgivningsfirmaet Enprocenternok, og med sin baggrund som socialt udsat har han gjort det til sin mission at gøre en forskel for de mennesker, der står i en svær situation. Når han derfor skal kæmpe mod ‘For lækker til love’-Simon i ringen, vil han donere sin pengepræmie på 10.000 kr. fra ’Stjerne Boksning’ – uanset udfaldet.
LÆS OGSÅ: Selvsikker ‘For lækker til love’-Simon: Jeg vinder helt sikkert i ‘Stjerne Boksning’
– Min sande modstander er ikke ham, jeg møder i ringen. Jeg bokser ganske vist imod Simon, men min sande modstander er en anden. En modstander som er brutal at slås med, som udfordrer langt flere end bare mig, og det i langt flere arenaer end bokseringen. Den modstander er den sociale udsathed i Danmark. Den sociale udsathed har mange grimme ansigter, den æder sig igennem folk og knuser dem på stribe, og dén er min sande fjende.
– Som én der selv er vokset op som udsat, ønsker jeg at vise alle dem, som har brug for at se det, at selvom du kommer virkelig skidt fra start, kan du stadig komme stærkt i mål, lyder det fra Martin, der var en del af rockermiljøet i 12 år og endte som præsident for rockermiljøet i Næstved.
LÆS OGSÅ: Modig stjernebokser sendte strippervideo for at være med i stævnet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se glimt af den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’.


LÆS OGSÅ: Valdemar drømmer om filmkarriere med kendt skuespiller

Hvem skal have pengene?

Martin, der både har en biografi og en dokumentar om sit liv på vej, forlod rockermiljøet i 2013 og har i tre år været i politiets Exit-program. Efter at have kæmpet sig ud på den anden side af det hårdkogte miljø, lever han efter devisen om, at “du kan lykkes, du kan komme, hvorhen du ønsker, men du kommer til at kæmpe for det. Men du behøver ikke at kæmpe alene, og du behøver ikke at kæmpe uden ressourcer”.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Philip May indtager ’Stjerne Boksning’
Og det er netop derfor, hans virksomhed, Enprocenternok, donerer pengepræmien. Men han har brug for hjælp til at finde den rette modtager – om det er en person, forening, projekt eller fællesskab, så har han kun ét krav til modtageren. Modtageren skal på en eller anden måde yde en indsats, hvori vedkommende bekæmper den sociale udsathed i Danmark.
LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler
Martins Facebookopslag, som du kan se herunder, kan man nominere en kandidat, som man synes fortjener de 10.000 kr. Her skal man fortælle hvorfor, man mener, vedkommende har brug for en ekstra økonomisk ekstra hjælp. Martin offentliggør vinderen den 16. september.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mathias slår fast: Den bedste stjernebokser er ..