Stine Kronborgs søn til 'Paradise'-premiere: Han skal ikke pakkes ind i vat - Her & Nu

Stine Kronborgs søn til 'Paradise'-premiere: Han skal ikke pakkes ind i vat

For realitystjernen er det vigtigt at have sin to måneder gamle søn med på den røde løber.

Af Emilie Holm Egebro - 20. februar 2017 kl. 12:55

Da der i sidste uge var forpremiere på den nye sæson ‘Paradise Hotel’, var Stine Kronborg mødt op på den røde løber med sin to måneder gamle søn, Leo Columbus, på armen.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Det skal min søn hedde
Flere gav udtryk for, at det var vildt, at hun tog en baby med til en ‘Paradise’-premiere, men Stine Kronborg slog fast, at hun efter flere overvejelser havde besluttet sig for, at det var det helt rigtige at tage sønnen med.
– Jeg vil have ham med de her steder, så længe jeg kan, og lige nu har han brug for mig. Overvejelserne er også, at jeg ikke vil have en baby, der er bange for lyde eller bange for mennesker. Jeg vil ikke pakke ham ind i vat. Det vil gøre mit liv elendigt, forklarede Stine blandt andet til Realityportalen.dk.
Se hele interviewet med Stine Kronborg nedenfor, hvor hun også fortæller mere om sønnen:


 
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår
LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs liv som enlig mor: Jeg har grædt mig selv i søvn
LÆS OGSÅ: Lykkelig Stine Kronborg: Babserne fungerer perfekt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.