Stine Kronborg om sin søn som fremtidig 'Paradise'-deltager: Go for it! - Her & Nu

Stine Kronborg om sin søn som fremtidig 'Paradise'-deltager: Go for it!

Hvis sønnen Leo Columbus en dag lufter ‘Paradise’-drømme over for sin mor, vil han udelukkende møde opbakning.

Af Louise Andersen - 27. februar 2017 kl. 20:55

Tidligere ‘Paradise’-deltager og realitybabe Stine Kronborg var også mødt op på den røde løber til snigpremieren på ‘Paradise Hotel’ i Imperial i midten af februar. Med sig på armen havde hun sønnen Leo Columbus.
Stine Kronborg lægger ikke skjul på, at deltagelsen i ‘Paradise Hotel’ har været en af de fedeste oplevelser, hun nogensinde har haft, og hvis sønnen engang i fremtiden lufter ‘Paradise’-drømme, bliver det ikke mor, der siger nej.
– Han må gøre lige, hvad han har lyst til. Jeg har ikke fortrudt noget som helst af det, jeg har gjort. Jeg tænker altid: Ville jeg virkelig gå glip af de her ting? Og det bedste jeg har gjort, det er seriøst at tjekke ind som deltager på ‘Paradise Hotel’, fortæller Stine Kronborg til Realityportalen.dk på den røde løber.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs søn til ‘Paradise’-premiere: Han skal ikke pakkes ind i vat
Stine Kronborg er fortsat den eneste kendis, der er tjekket ind som almindelig deltager på hotellet, og hun er stadig stor fan af konceptet. Det eneste, hun håber på, at sønnen Leo Columbus undlader at gøre, hvis han en dag tjekker ind, er at have sex på tv.
– Jeg satser på, at jeg har opdraget ham så godt, at han ikke er en af dem, der har sex på skærmen, for det går jeg ikke selv ind for, siger Stine Kronborg.
Og så er det jo bare om at vente og se. Der går jo en del år, før lille Leo Columbus er gammel nok til at tjekke ind på det populære hotel i Mexico.
Se videoen nedenfor:


 
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min hverdag er absurd rutinepræget
LÆS OGSÅ: Lykkelig Stine Kronborg: Babserne fungerer perfekt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.