Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper - Her & Nu

Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper

Stine Kronborgs søn skal ikke høre et ondt ord fra sin mor, hvis han vælger at blive stripper.

Af Louise Vilsbøl - 2. oktober 2016 kl. 11:50

Stine Kronborg er seks måneder henne i sin graviditet, men det forhindrede hende ikke i at trække stikket ud og tage ti dage til Las Vegas. Det var egentlig meningen, at turen skulle have hjulpet hende med at finde ud af sin fremtid og sin situation, som hun så kryptisk skriver på sin blog.
Det gik dog ikke helt som planen, idet den person, hun skulle mødes med, brændte hende af, så pludselig var hun alene og gravid i Las Vegas. Heldigvis kendte hun en svensk stripper, som også var i byen, og sammen med veninden tog hun ind og så mandestrip med Thunder From Down Under, som Stine Kronborg kender fra Australien.
LÆS OGSÅ: WOW: Se stine Kronborgs gravide mave
En af mændene har hun endda datet for nogle år tilbage, men til trods for hendes voksende mave, så var der stadig lir i luften og en masse komplimenter til Stine Kronborg. Det endte med at blive en super oplevelse, og derfor ville den vordende mor ikke have noget imod, hvis hendes søn fulgte i de australske venners fodspor.
– Hvis han vil være mandestripper, skal han heller ikke høre noget ondt fra mig, alle dem jeg har mødt på min vej, har kun været gentlemen med et kæmpe hjerte, skriver Stine Kronborg og fortsætter:
– Men med al den aktivitet fra baby i maven, hver gang de store bodybuildere var på scenen, ja så tror jeg at jeg har et kommende muskelbundt på vej.
Stine Kronborg vil stadig ikke tale om faren til sit barn, og det skyldes ifølge hendes blog, at tingene ikke er så ukomplicerede, som hun havde håbet på.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg får et decemberbarn
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder overvejer kejsersnit
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.