Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

Selvom hun ikke bryder sig om at indrømme det, så banker alderen på hos Stine Kronborg.

Af Louise Vilsbøl, Stine Kronborg - 20. januar 2017 kl. 10:41

Stine Kronborg har oplevet bagsiden af medaljen ved at være blevet mor, det gik op for hende, da hun i denne uge tog til frisøren.
– “Du har fået grå hår” sagde han, og som om det ikke var slemt nok, kunne jeg også tydeligt se, at rynkerne var kommet med hastige skridt til mit fjæs. I mandags var jeg en tiltrængt tur forbi L’oreal for at få ordnet mit hår, og det gik op for mig, at jeg stort set ikke har haft tid til at studere mig selv i spejlet de sidste mange uger. Wow, hvor kom rynkerne lige fra?
– Hmm, måske fordi jeg ikke har fået sovet en dyb søvn i 6 uger og ofte bliver vækket med et sultent grynt hver tredje time? Velkommen til mor-livet! Ja ja, det er det hele værd og bla bla, som man skal sige som mor, men gad vide om jeg kan gøre noget ved det selv såsom at drikke mere vand, om jeg virkelig skal til at kigge på botox eller bare leve med det?
LÆS OGSÅ: Blev mor for kort tid siden: Nu ændrer Stine Kronborg livsstil
Den nybagte mor synes dog ikke, at grå hår er nær så slemt som rynker, da det ikke ses på samme måde, og de er noget billigere at fikse. Men hun har til gengæld et problem med betydningen af dem.
– De første tegn på, at nu er jeg ikke så ung længere – FUCK! Kan simpelthen ikke få mig selv til at sige, at jeg er ved at være gammel for det føler jeg mig ikke som. Og synes, at dem som siger, at de er gamle, bliver pludselig også meget gamle at se på. Se for eksempel Lisbet Dahl, hun fylder 71, men hun føler sig ikke gammel, og jeg synes heller ikke hun SER gammel ud. Lisbet springer rundt som en, der var 30 år yngre, end hun er. Tankens kraft tror jeg! Jeg arbejdede for Lisbet som danser i Cirkus Revyen 2002, og hun er sgu en af mine store forbilleder hér i livet. Jeg håber, at jeg er lige så sej som hende, når jeg rammer den alder.
– Heldigvis er JEG også et forbillede for en hel del, og mange elsker at følge mit tossede liv og min ærlighed – og jeg er heller ikke bleg for at dele ud. For fanden jeg havde en fotograf med til min fødsel. Og woohoo det har sgu givet mig en nominering for “Årets Bedste Sociale Medie Bruger” til Reality Award. Yay, og nej jeg vidste intet om det, selvom jeg er vært, så jeg blev super glad. Mit liv på de sociale medier er nok også lidt at et reality-show: “What You see is what You get”. Jeg er ikke altid “perfekt”, flink eller overskudsagtig, og jeg siger tingene, som det passer mig, hvilket ofte kommer bag på mine følgere.
WOW: Se Stine Kronborgs vilde krop efter fødslen
“Mor-politiet” holder øje med mig
Og netop følgerne og deres reaktioner på Stine Kronborgs opdateringer er muligvis en anden grund til, at de grå hår begynder at pible frem – det er nemlig kommet bag på hende, hvor mange der har en holdning til hende som mor.
– Når jeg er en offentlig person, skal jeg åbenbart finde mig i alt, hvad de spørger om eller skriver til mig, og der er vi ikke enige. På MINE profiler bestemmer JEG, og jeg går meget op i, at man godt må tænke sig om inden man spørger, om man kan finde svaret selv eller om det i det hele taget kommer dem ved (private ting). Nogle gange er det også måden, der bliver spurgt på, der kan være afgørende for, hvilket svar der kommer retur, husk det.
– Jeg prøver ikke at male et billede af mit liv, som jeg ikke kan leve op til, eller som ikke passer. Jeg har dog holdt en smule tilbage her på det sidste, for “mor-politiet” holder virkelig øje med mig, og det kan godt være super drænende. Jeg bliver bombarderet med et eller andet, hver gang jeg ligger et billede op. For eksempel havde jeg baby i vikle og havde hans hoved fremme FOR BILLEDETS SKYLD, så folk kunne se ham. Jeg tror, at jeg fik 300 henvendelser om, at hans hoved skulle være inde. Heldigvis havde jeg optaget en lille video, hvor jeg havde hans hoved inde, men slap lige af og nyd, at jeg i det hele taget viser ham til jer.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg er forelsket
– Ud over det med slyngen, så har “mor-politiet” travlt med, at jeg allerede træner, er ved at få en tatovering, at nogen har haft set et billede, hvor jeg har alkohol foran mig. JESUS KRISTUS! Angående træning mente de, at man skal vente 3 måneder eller til efter sit 8 ugers check. Hvorfor? Vi er alle forskellige, og folk skal huske på, at den form, jeg var i under graviditeten, ikke gik i stykker under fødslen, og jeg ER uddannet coach og ved godt, hvad jeg laver med min egen krop. Tattovering er ens eget valg. Farvemolekylerne er for store til at gå i brystmælken. Problemerne kan opstå med renlighed, så stedet skal være godt og efterbehandlingen optimal så der ikke kommer bakterier i systemet.
– Alkohol frarådes, og ja, det er jo fordi, mange ikke kan styre det, og det kan jeg godt forstå. Når baby skriger, har man bare lyst til en drink hahaha. Jeg mener bestemt godt, at jeg kan styre det og gider ikke lægge skjul på, at jeg faktisk nyder en hvidtøl næsten hver dag. Jeg tror, at vi ALLE er blevet ammet af en mor, der drak hvidtøl – det fremmer mælkeproduktionen helt vildt.
– Jeg er stadig ikke skide god til at håndtere “mor-politiet”, men jeg må indse, at sådan er det vist bare, uanset om man er kendt eller ej. Når det kommer til børn og specielt andre folks børn, så er “de” bare klogere. Men jeg tror grunden til, at jeg reagerer irriteret på beskeder og siger fra er, at jeg er ikke selv typen, der blander mig i andre folks liv eller valg. Jeg blander mig kun, hvis jeg direkte bliver spurgt til råds. Hvis jeg er i tvivl om noget, skal jeg nok sætte et spørgsmålstegn bag. Ja, måske er det slet ikke på grund ag baby, at jeg har fået grå hår og rynker…
Se alle de skønne billeder af Stine Kronborg og sønnen i galleriet øverst i artiklen.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.