Stine Kronborg: Der må godt være babyer til Reality Awards - Her & Nu

Stine Kronborg: Der må godt være babyer til Reality Awards

Stine Kronborg er ved at brække sig over, at folk skal blande sig.

Af Stine Kronborg - 22. januar 2018 kl. 16:55

Sidste år til Reality Awards var det, mig der fik på puklen over at have en baby med til sådan et show. ”Han burde blive hjemme”, ”Hvem fanden tager også en baby med til sådan et arrangement?” blev der skrevet – der er fulde folk og høj musik, og sikke en uforsvarlig mor jeg dog var. Han var kun 7 uger gammel og sov stort set hele showet under opsigt af en veninde lige nedefor scenen, hvor jeg kunne stå til rådighed, hvis han skulle ammes.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Her er Leos far
I år var jeg igen vært, og igen var Leo med mor på arbejde. Han befandt sig nede på en af stolerækkerne blandt publikum. Her sad han med to af mine venner fra Nakskov, der kom for at se showet og give en hånd med at holde øje med bassemanden. Han sov IGEN det meste af showet trods høj musik og fulde mennesker. Jeg havde lagt to amme pauser ind i showet, hvis han havde brug for mig. Leo havde det som blommen i et æg, og da han vågnede op, havde han en fest med at se på disco kuglen i loftet, lys og glade mennesker. Bagefter oppe i backstage var han helt i hopla og ville fra arm til arm hos alle, hvilket er noget, jeg sjældent oplever, at han vil.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg gør status over 2017: Stress og ubeskrivelig kærlighed
Trods jeg ikke har haft tid til at læse så meget om, hvad der har været skrevet om dette års show, kunne jeg forstå, at det var en anden mor, der tog al opmærksomheden. Hun havde en lille baby dansende foran højtaleren under en af musik-indslagene (hvor jeg var nede og amme, så jeg så det ikke). Der blev sprøjtet med champagne og vist nok simuleret noget pigesex på scenen. Folk har haglet hende ned i kommentarer, og nogle af dem, der var til stede, har været stolte af, at de greb ind – og en fik sågar smidt hende ud, har jeg læst. Jeg ville personligt nok ikke have stået foran højtaleren med Leo og slet ikke uden at give ham hans hørebøffer på, men er det noget, andre skal blande sig i? Nej det synes jeg ikke, og moren skulle sgu da ikke smides ud. Er ved at brække mig, når jeg læser folk støtte op om, at det var godt, at nogen tog et ansvar. De eneste, der skulle gå hen til hende i denne situation og ytre sin mening eller fjerne hende, er folk bag showet, ikke gæster.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark
Forskellen var denne gang, at jeg ikke havde Leo med på den røde løber, så der var ingen tastatur-trolde, der kunne hygge sig bagefter. Det var ellers meningen, men lillemanden havde haft feber hele natten og så lidt klatøjet ud. Så ja, jeg vurderede, at jeg ikke gad tage kampen bagefter med shitstormen. Se & Hør nåede dog lige at fange os til efterfesten, da jeg var nede for at sige farvel, så der kom da et enkelt lille billede.
Medierne vælger selvfølgelig at fremhæve de tossede og skæve ting, og enkelte grupper af reality-deltagere kommer kun med den intention at skabe sig mest åndssvagt og blive set. Så jeg kan godt forstå, hvorfor folk kun tror at det er en kæmpe abefest. Det kan være lidt af en udfordring som vært at ville levere et professionelt show samtidig med at holde styr på alle dem, men jeg synes, at mit overskud og overblik i år var min bedste præstation hidtil. Som ægte show-kvinde gør jeg, hvad jeg kan for at dække over mine med-værter, der glemte halvdelen af det planlagte manus, ombytning af prisoverrækkelse, fordi folk ikke kunne findes (så der også lige skulle kommunikeres til teknik, at vi sprang rundt og ikke lave for meget rod i mine cue cards), gribe ”situationen” når én pludselig ikke vil modtage en pris, eller en, der har vundet, sviner vores hovedsponsor til. Jo jo, alt det fik jeg reddet skide godt.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg fejrede sønnens første fødselsdag med ny far
Desværre var der ting, jeg bare ikke kunne redde, og mange af dem var fejl i teknikkens side. Jeg syntes, at Docken var et skønt sted af afholde Reality Awards, men vi blev tvunget til at bruge deres lyd og lys. Der var takketaler, der blev startet, før de var udnævnt, takkevideoer, der blev afspillet på siden og på hovedet, plus en hel del andre punkter jeg ikke gider remse op. Det kan godt være, de er vant til at lave andre ting godt, men når man skal afvikle et specielt show som Reality Awards eller anden sceneshow events, er det vigtigt at have nogen, som kender til præcis dét, du laver. Ellers ender det med at blive et dårligt show i publikums øjne.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue
Jeg har heldigvis kun fået ros, så det er jeg glad for, men hende, der egentlig skal have ros for at få showet op at stå, er fandeme arrangøren bag det hele, Kit Nielsen. Sidste år var vel et af de hårdeste for Kit, som pludselig mistede faren til sine børn og måtte stå med begravelse og skidt og møg. Oveni det en bog om Reality Awards, der skulle skrives og udgives, en flytning lige efter jul med kun 2-3 uger til Reality Awards til at få styr på manus, sponsore, medhjælpere, tidsplaner osv., kommunikere med mega krævende reality-deltagere, der alle vil have alt gratis, dramaer fra dem, der ikke er inviteret, bagtalerier og blah blah… Jeg tager virkelig hatten af for, at hun gør det gang på gang, og at Reality Awards 2018 blev så vellykket, som det gjorde. Det kan godt være, det er mig man ser på scenen, men jeg ville ikke kunne gøre noget af det uden Kit.