Stine Kronborg: Jeg er ikke klar til at blive mor - Her & Nu

Stine Kronborg: Jeg er ikke klar til at blive mor

Der er 10 dage til termin, men mentalt er Stine Kronborg slet ikke klar.

Af Louise Vilsbøl - 3. december 2016 kl. 08:55

Indenfor de næste par uger bliver Stine Kronborg mor for første gang, og selvom alt det praktiske efterhånden er på plads, så har den kommende mor svært ved at følge med.
– Men er jeg mentalt klar? NEJ, og der er stadig en masse spørgsmål, der presser sig på, som jeg ikke har taget stilling til. Jeg har aldrig været meget for babyer, og det er ikke blevet anderledes under min graviditet, fastslår Stine på sin blog.
hun har dog valgt, at hun vil føde på Nykøbing Falster Sygehus og har en forestilling om, hvordan fødslen skal foregå. Men oppe i hovedet har hun svært ved at følge med, og hun ville ønske, at hun havde lid flere uger til at forberede sig.
LÆS OGSÅ: Er Irina gravid?
– Jeg er ikke mentalt klar til moderrollen, men det bliver man nok aldrig. Har også udtalt, at det skræmmer mig at skulle være alenemor, men jeg føler mig bestemt ikke alene. Alle de ting og den kæmpe støtte jeg har fået fra alle fra hele jordkloden er jo helt sindssyg, og uden dem ville jeg slet ikke have så meget klar som jeg har, skriver hun på bloggen og fortsætter:
– Når folk spørger, hvad jeg mangler, ved jeg det ikke, for jeg er ærlig talt slået bagover af den kæmpe gavmildhed der har regnet ned over mig. Noget godt må jeg have haft gjort i livet og lige om lidt begynder et nyt kapitel.
Stine Kronborg har termin d. 13. december og kan altså føde når som helst.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg til ekstra scanning. Er alt okay?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.