Stine Kronborg forlader Danmark

Om få dage siger Stine Kronborg farvel til Danmark og kaster sig ud i sit første eventyr med sønnen.

Af Stine Kronborg - 1. marts 2017 kl. 7:25

Om få dage tager Stine Kronborg sin lille søn på knap tre måneder med i lufthavnen og vinker farvel til Danmark. Nu skal der igen fokus på stripperstangen.
Farvel Danmark! Nu rejser baby og jeg afsted, og så ses vi, når det bliver bedre vejr. Ja, jeg nåede lige at fortælle, hvor absurd rutinepræget min hverdag er, og så rusker jeg lige op i det hele – og dog. Vi skifter sådan set bare location. På fredag smutter vi nemlig til Malaysia i to måneder for at nyde livet, indtil vi vender tilbage til Danmark til maj.
Jeg har vidst det et stykke tid, men jeg har ikke haft lyst til at råbe højt omkring det, da jeg ikke gad alle mulige kommentarer fra dem, der synes, at jeg bare bør sidde i min sofa i Nakskov og gå i stå. Lige fra jeg var gravid, var det min plan, at det første år med min søn skulle bruges på at rejse rundt og besøge venner og familie. Så kan de også kan få lov til at opleve ham som baby, mere end kun ud fra billeder på de sociale medier. Jeg har ikke lagt skjul på, at det var det, jeg ville. Jeg var bare ikke helt klar over, hvor jeg ville hen først.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Stine Kronborg: Babserne fungerer perfekt

Foto: Privat


Beslutningen faldt på Malaysia, hvor jeg tidligere har arbejdet som instruktør for ”Bobbi’s Pole Studio” i Kuala Lumpur tilbage i 2013 og 2014. Jeg var rigtig glad for at være der og har et super godt forhold til chefen, Maple Loo. Da hun hørte, at jeg var gravid, ønskede hun straks at være en form for gudmor, da hun og hendes mand nok ikke når at få børn selv. Det syntes jeg var en fantastisk idé, for så havde jeg en god grund til at komme oftere dertil. Jeg vil jo gerne vil have, at Leo Columbus får et nært forhold til Maple.
Der er dog også en anden bagtanke med min rejse, da jeg i et stykke tid også har ønsket at få pole dancing tilbage i mit liv.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være med i ‘Paradise’
Jeg har planlagt turen, så jeg kan hoppe med på et helt semester på pole-skolen, og det betød blandt andet, at jeg lige skulle give Leo Columbus hans 3 måneders vaccination lidt før tid. Den fik han i mandags, så jeg har haft et par dage til at holde øje med bivirkninger, og til at han kan blive frisk igen ovenpå den oplevelse.  Faktisk synes jeg selv, at jeg har planlagt det skidegodt, da vi er væk imellem to vaccinationer og ikke går glip af obligatoriske undersøgelser osv. Der sker heller ikke det store i mit liv i de måneder (andet end min fødselsdag, he he), men jeg ved, at jeg har nogle jobs herhjemme igen til maj, så det var NU, vi kunne komme på vores første rejse.

Stine Kronborg ved Miss Pole Dance Australia (Foto: Privat)


Men for pokker hvor er det skræmmende, og jeg kan sagtens forstå at mange vælger at blive hjemme under deres barsel. At skulle være væk så lang tid, at skulle flyve alene med en baby – hvad skal jeg pakke, hvad kan jeg bære på rejsen, hvor meget må jeg have med, hvad hvis han skriger hele vejen … Alt er altid skræmmende første gang, men det er jo bare at kaste sig ud i det. Dog bliver min obligatoriske mad-rejsetaske nok skiftet ud med pusletaske, og så må jeg se, hvad jeg gør med mad på turen, da jeg jo spiser mere end gennemsnittet.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår
Jeg valgte en rute med to fly og cirka to timers transit i Istanbul, så der ikke er for lang tid men heller ikke så kort tid, at det stresser. Første flyvetur er den korte på tre timer, og den næste er den lange på 10 timer. Vi flyver om aftenen og natten, så jeg har hele dagen til at nå til København med alle vores ting, og forhåbentlig sover baby rigtigt tungt på fly nummer to.

Foto: Privat


Jeg er ikke helt klar over, hvor vi skal bo endnu. Maple sørger for det hele. Jeg tror dog, at baby og jeg skal bo i lejlighed. Sidste gang boede jeg på et luksus resort, men det passer mig helt fint med lejlighed, da jeg nok tog lidt for meget på af hotelmad hver dag, ha ha.

Jeg har hørt, at de ikke helt har nogle faste regler med babyer i bil, men jeg tager min egen autostol med, da jeg kan checke den ind gratis. Kufferterne bliver pakket med lidt ting herhjemmefra, så der er noget genkendeligt for baby, men jeg forsøger at holde det så simpelt som muligt. Han er jo glad, bare han får mad og masser af kærlighed. Hvis jeg mangler noget, kan man leje ting i Kuala Lumpur, og priserne på babyting er langt billigere end herhjemme.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs liv som enlig mor: Jeg har grædt mig selv i søvn
Jeg har ikke rørt en pole i halvandet år, så jeg ved slet ikke, om jeg kommer i nærheden af det plan, jeg var på – men det er heller ikke det, der er min motivation. Pole dance er noget af det bedste træning, jeg nogensinde har lavet. Grunden til at jeg stoppede var at vise The International Federation of BodyBuilding and Fitness, at jeg ville bodybuilding 100 procent. Lige nu er den drøm blevet skubbet længere væk, og jeg ved ikke, hvornår jeg har muligheden igen, da jeg ikke føler, at jeg har den samme opbakning herhjemme i Danmark, som jeg havde i Australien og USA. Indtil jeg har en mulighed for at rykke videre dér, smider jeg mit elskede pole dance tilbage i livet – man må jo ikke glemme, hvad der byggede kroppen til at starte med.
Jeg savner jeg at udtrykke mig på et par høje hæle, og med sådan en baby i livet, har der ikke været tid til at føle mig sexet. Leo Columbus er dog vant til, at han lige får et lille show, inden jeg hopper i bad herhjemme, eller når jeg tager tøj på (på den sjove måde), hvilket han griner stort af og kigger på mig som om, jeg er det smukkeste, han har set – jeg elsker den lille charmer. Han skal nok nyde at få lov til at trille rundt på gulvtæppet i studiet, imens han bliver ombejlet af mange piger i bikini, der danser for ham. Heldige lille fyr.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs søn til ‘Paradise’-premiere: Han skal ikke pakkes ind i vat
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.