Derfor omtaler 'Paradise'-Stine sig selv som 'Stine Kronborg'

Stine Kronborg har det med at omtale sig selv med både for- og efternavn. Men det er der en særlig grund til.

Af Mikkeline Andersen - 6. maj 2013 kl. 11:30

Man skal ikke have set mange minutter med Stine Kronborg på ‘Paradise Hotel’ for at vide, at poledanceren har for vane at omtale sig selv i tredje person. Stine Kronborg har dog ingen specifik pointe med at omtale sig selv med fornavn og efternavn, men ét sted kommer det dog fra.
– Det kommer faktisk helt tilbage fra 2003, hvor jeg arbejdede på The Voice. Vi var to ‘Stiner’ – min bedste veninde Stine Ternstrøm og jeg. På radioen sad vi alle tæt op ad hinanden, så når folk skulle kalde vores navn, sagde de også efternavnet, fortæller Stine Kronborg og fortsætter:
– Da jeg lavede radio, var vi piskede til at sige vores efternavn. Så det er faktisk en arbejdsskade.
LÆS OGSÅ: Diva-Pernille afslører: Ny kæreste
Stine Kronborg er helt naturligt
Det er ikke kun Stine Kronborg selv, der omtaler sig selv med både for- og efternavn. De andre deltagere har nemlig også taget Stine Kronborg til sig.
– Nichlas siger Stine Kronborg, og det er helt naturligt, når man kender mig. For der er jo kun en Stine Kronborg, slår hun fast.
Den professionelle poledancer er glad for, at de andre paradisoer har taget hendes efternavn til sig. Samtidig indrømmer hun, at ‘Paradise’-eventyret er lettere at have med at gøre, når hun omtaler sig selv i tredje person.
– Det at være på ‘Paradise Hotel’ er så surrealistisk, hvilket også er en af grundene til, at jeg omtaler mig selv som Stine Kronborg. Men jeg bliver også helt glad, når de andre siger Stine Kronborg.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene laver video på Facebook
Det er ikke ‘Paradise’-Stine
Normalt bliver de forskellige paradisoer omtalt i relation til ‘Paradise’, men det gælder ikke den professionelle poledancer.
– Selv om jeg er med i ‘Paradise Hotel’, så er jeg ikke ‘Paradise’-Stine, men Stine Kronborg, siger hun.
For de tætte venner og veninder er der intet unaturligt i det.
– Der er ingen af mine venner, der undrer sig. Men folk, som ikke kender mig, har kommenteret flere steder, hvorfor jeg gør det, men nu er det, som om de har vænnet sig til det.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg smider tøjet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.