Stine Kronborg til ekstra scanning: Er alt okay? - Her & Nu

Stine Kronborg til ekstra scanning: Er alt okay?

Nervøsiteten kom snigende ind på Stine Kronborg, der valgte at lade sin mave scanne for at se til den lille dreng.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. november 2016 kl. 09:29

BLOG: Her på det sidste har der været mange vidunderlige kommentarer til, hvordan jeg bærer min graviditet, men der har også været dem, som har rynket på næsen og været efter mig med hensyn til, at jeg ikke har taget på under min graviditet – er du sikker på, at du spiser nok?
Konstante spørgsmål om “Skal du ikke snart stoppe med at træne?”, og folk har vist en kæmpe skepsis (eller jalousi) over, hvordan jeg ikke har alle de symptomer, man forbinder med at være gravid. Har ikke vand i kroppen, har ikke taget 30 kilo på, har ikke smerter i kroppen, har ikke nogen trang til at spise noget mærkeligt (trods andre medier har haft kørt lidt i, at jeg har indført mælkeprodukter og kørt det op til, at det skulle være min trang), har ikke haft kvalme og alle folks “bare vent” ser ud til at blive væk.
SE Stine Kronborg flexe for vildt
Men er alt som det skal være?
Det anede jeg ikke, sidste scanning var jo helt tilbage i uge 19, og derefter har det kun været hjertelyd, ydremål og urintjek hos læge og jordemødre.

Opdagede først min graviditet, da jeg var 3,5 måned henne, så alt er bare gået så stærkt, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg føder om mindre end 2 måneder. Man bliver kun tilbudt et vist antal ultralydscanninger offentligt, og den sidste var min misdannelsesscanning i uge 19. Det er heller ikke alle, som ønsker at vide for meget og hellere vil vente til man føder, men sådan er jeg ikke. Jeg vil gerne vide så meget som muligt, også fordi jeg eksperimenter lidt med min viden om træning og ernæring på egen krop.
Jeg kontaktede www.ultralydklinikken.dk, det var den, som Amalie havde anbefalet til mig og mange andre af mine venner ligeså. Jeg fortalte, hvor langt jeg var henne og mødte en bekymret receptionist, der sagde, at det ville have været bedst for et par uger siden. Jamen, hvornår har I tid? De var så søde at presse mig ind samme dag om aftenen.
LÆS OGSÅ: Lader sig ikke slå ud: Nu træner Stine Kronborg for to

Jeg var selvfølgelig skide nervøs, inden jeg kom derind. Tænk nu, hvis min baby blev vurderet som undervægtig, så vidste jeg jo godt, at folk ville give min træning og kontrol af kalorier skylden.
Udover vægt ville jeg også gerne være 100 procent sikker på, at det var en dreng, nu jeg er begyndt at samle ind til én og tænke over drengenavne. Og så var jeg da også nysgerrig om, hvordan ansigtet så ud, da jeg kunne se at Amalies baby lignede, hvad hun havde fået scannet.
Det ER en dreng, han har fuldstændig normal vægt, vi så hår på 60mm, fingernegle,  at navlesnoren lå godt og god blodgennemstrømning. Han havde en bred næse, hvilket nok ikke er mig, han har den fra. Der var små deller og en lille bred hånd, der faktisk gav os fuckfinger, imens vi filmede.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Derfor taler jeg ikke om faren
Han lå dog konstant med hånden oppe ved ansigtet. Først prøvede jeg at gøre alt muligt for at vrikke hånden væk, hoppede ned fra briksen og slaskede maven fra side til side, men nej, selvfølgelig ville han ikke det – han er ligeså stædig som mig, haha. Så Lillian tilbød mig at vente, til hun havde scannet den næste, og så kunne vi se, om han havde flyttet den, og vi kunne få et bedre billede af ansigt. Jeg var dog fuldt ud tilfreds med alt det, jeg havde set og var super lykkelig, så jeg gav hende et kæmpe kram og gik derfra med et kæmpe smil og en mappe fuld af “babysouvenirs”.

Jeg ville bare vide, at alt var okay, og endnu engang er jeg pisse stolt over, hvordan jeg har håndteret min graviditet. Jeg er nu mere end før overbevist om, at mange af mine “manglende symptomer” har meget med at gøre, at jeg er i så god form, som jeg er, samt bevidst om kost og krop. Er nu gået ind i sidste trimester, og nu vokser han cirka 35 gram om dagen, så der ryger nok 2 kg mere på baby. Så må vi se, hvor meget mor vokser, om der kommer vand i kroppen og om han kommer ud d. 13/12, som hans forventet ankomst til verdenen er.
Blogindlægget er oprindelige bragt på herognu.dk.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.