Stine Hesselholdt: Vandt i retten

23-årige Stine Hesselholdt fra ‘De unge mødre’ blev i går tilkendt godt 320.000 kroner for uberettiget fængsling.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. oktober 2013 kl. 15:18

For godt tre år siden blev den da 20-årige Stine Hesselholdt, kendt fra ‘De unge mødre’, sigtet og sendt i fængsel for forsøg på manddrab, eftersom politiet var overbevist om, at hun havde rusket sin lille søn, Benjamin, til en hjeneskade.
Men da politiet ikke kunne bevise, at sigtelserne holdt stik, valgte de at løslade den unge mor. Stine Hesseholdt nåede at være fængslet i 186 dage.
Ifølge BT har den unge mor modtaget godt 146.1oo kroner i erstatning, men har sammen med sin advokat krævet 703.300 kroner, skriver seoghoer.dk.
LÆS OGSÅ: Stine Hesselholdt har fået en søn
Sagen er afgjort
Efter en lang hård tid, kan Stine nu lægge sagen bag sig, for retten har afgjort Stines sag.
-Stine har fået cirka 40.000 kroner mere for frihedsberøvelse, 60.000 kroner for forsinkelse af uddannelse og 70.000 kroner for, at børnene er blevet fjernet samt de psykiske men, der heraf er opstået. Det vil sige 170.000 kroner, fortæller en anonym kilde til Realityportalen.dk.
Kilden ønsker at være anonym, men Realityportalen.dk er bekendt med personens identitet.
LÆS OGSÅ: Nadja, Kenneth og faster er ikke længere med i ‘De unge mødre’
Tilfreds med kendelsen
Efter afgørelsen kunne Stines advokat fortælle, at den unge mor er godt tilfreds med udfaldet.
-Hun er godt tilfreds med godtgørelsen, og set udfra retspraksis har vi bestemt grund til at være tilfredse. Hun fik væsentligt mere, end hun fik ved to tidligere instanser. Men hånden på hjertet, så ville jeg ikke bytte det at sidde et halvt år i fængsel og få fjernet to børn for 350.0000 kroner. Så det kan aldrig gøre det op for det, hun har mistet, siger advokat Casper Andreasen til bt.dk.
Stine bor i dag i København med sin 5-årige datter Isabella og sin lille søn Jayden, som hun har fået med en kæreste, som hun ikke længere er sammen med. Den 3-årige Benjamin, som hun blev anklaget for at ruske, har hun fortsat ikke fået hjem, skriver avisen.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Stine Hesselholdt, som ikke ønsker at kommentere på afgørelsen, da hun ikke længere ønsker at være en del af offentligheden.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita får hjælp til at læse fremtiden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.