Stine efter ‘Bachelor’-exit: Det er tragikomisk

Stine blev meget overrasket over, at hun ikke fik en rose.

Af Rikke Lynge - 17. juni 2021 kl. 20:59

Der var nok ikke mange, der havde set den komme, at Stine ikke fik en rose af Casper i dagens afsnit af ‘Bachelor’ på TV 2 Play. Selv havde Stine heller ikke set den komme, men kort forinden roseceremonien fik hun en dårlig mavefornemmelse.

– Det er jo bare et tv-program, og det kan man godt mærke. Jeg forsøger blandt andet at få fat på Casper til den sidste mingle, men jeg får ikke rigtig lov, og han blev pænt guidet udenom. På trods af, at jeg havde sagt til tilrettelæggerne, at jeg gerne ville have et par ord med Casper. Jeg fik derfor en følelse af, at det var der nok en grund til, fortæller Stine til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg indrømmer da gerne, at det var en overraskelse, og det var da ikke lige det, jeg havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører: Corona-isolation hjalp mig i ‘Bachelor’

Kun fire dage forinden havde Stine og Casper været på en 24-timers date, der var gået rigtig godt, og hvor Casper kun havde rosende ord til Stine.

– Jeg synes, det var lidt tragikomisk, at jeg ugen før står med en fredning med ordene om, at det er, fordi vi har så meget til fælles, og at jeg så fire dage senere ryger hjem med det modsatte argument, uden at jeg har snakket med Casper overhovedet. Jeg ved ikke, hvad det er, der gør, at han kan ændre mening, fortæller Stine.

Stine og Casper i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

Mangler afklaring

Stine har selv forsøgt at tage kontakt til Casper for at få en bedre afklaring og en begrundelse for, at hun ikke skulle have en rose.

– Da vores 24-timers date blev offentliggjort, og jeg så det program, kunne jeg mærke, at der dukkede noget op i mig, som havde brug for at høre hans historie. Så jeg skrev lidt sammen med ham, men jeg fik ikke rigtig så meget mere at vide, fortæller Stine, der dog ikke vil opgive håbet om at få en ordentlig forklaring på, hvorfor hun røg ud.

– Jeg er typen, der meget gerne vil vide sandheden – også selvom den gør ondt. Jeg vil gerne udvikle mig som menneske, så jeg kunne godt forestille mig, at jeg kunne finde på at snakke med Casper igen – om det er for at finde afklaring eller for bare at lukke den og komme videre, det ved jeg ikke, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-babes i slåskamp

Skuffet over Casper

Stine sidder med en skuffelse i kroppen over Caspers måde at håndtere situationen i Danmark.

– Man har så lidt tid sammen, og han skal jo træffe et valg, så jeg er ikke på den måde skuffet over de valg, han tager dernede, men jeg er skuffet over, at man som hovedperson ikke vil samle den op herhjemme. Jeg er skuffet over, at vi har haft så stor en oplevelse sammen på vores 24-timers date, som han jo selv beskriver som god, og at jeg var det rigtige valg, men at han så ikke har lyst til at give mig en afslutning, forklarer Stine, der nok havde set et andet udfald, hvis daten havde foregået i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

– Havde det været en almindelig Tinder-date, så er jeg sikker på, at man havde set hinanden igen. Så jeg kan godt være ærgerlig over, at det var så godt, og at det så ikke gav pote, fortæller Stine, der kun gik efter én fyr i programmet.

– Jeg står stadig ved, at der kun var den ene Bachelor for mig. Jeg havde inden roseceremonien sagt til produktionen, at jeg kun ville sige ja til Caspers rose for at vise ham, at det kun var ham, så jeg havde ikke taget imod en rose fra Jaffer, og det ved Jaffer også godt, fortæller Stine ærligt.

LÆS OGSÅ: Unfinished business: ‘Prince Charming’-Christian forklarer forhold til ‘Paradise’-fyr