Stine afslører: Min mor er ikke en del af mit liv

landmand Stine har i dag ikke kontakt til sin mor.

Af Rikke Lynge - 10. februar 2021 kl. 19:25

I ‘Landmand søger kærlighed’ så man Stines far og Stines bror i programmet, hvor de skulle hjælpe Stine med at tage den rigtige beslutning – en beslutning, som Stine selv for længst havde taget, da hun meget tidligt i programmet havde set sig lun på Niels, som hun i dag bor sammen med.

I en spørgerunde på Instagram undrer en af Stines følgere sig over, hvor Stines mor er.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels planlægger familieudvidelse

– Min mor er ikke en del af mit liv, skriver Stine som svar på Instagram og henviser til en artikel, som TV 2 har skrevet om det følsomme emne.

Da Stine er 14 år, vælger hendes forældre at blive en del af skilsmissestatistikken. Stine så det som en mulighed for mere ro i familien, da forældrenes forhold havde præg af skænderier og konflikter i hjemmet. Stine og hendes bror ønskede at blive boende i Aars med deres far, hvor vennerne også boede, mens moren flyttede til Hjørring – næsten 100 kilometer fra børnene.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ optog under pandemi: Jeg følte mig ekstra udsat

Stine fik en følelse af, at hendes mor havde travlt med at komme videre, og forholdet til moren ebbede ud.

– Jeg får et julekort en gang imellem, så jeg kan følge lidt med. Det er fint sådan, siger Stine Marthine Pedersen til TV 2.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Dak afslører fortid med Jesper Koch

Bruddet til moren har betydet, at Stine har fået et større bånd til sin far, som i dag har enormt stor indflydelse på hendes liv.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stine Marthine Pedersen (@stinemarthine)