Stemt ude af bookmakerne: Nu fighter de tilbage

Bookmakerne stemte Smokey Eyes ude af ‘X Factor’, men det har fået Cecilie og Morten til at stole endnu mere på egne valg.

Af Rikke Lynge - 29. februar 2020 kl. 12:57

‘X Factor’-duoen Smokey Eyes, som består af Morten Bomholdt Skovlund Hansen og Cecilie Wøldike Nielsen, havde ikke regnet med at gå direkte videre til tredje liveshow, da Danske Spil tidligere på ugen havde dømt gruppen ude.
– Vi var klar til at synge ‘Save me song’, fordi vi bare har mærket en følelse af, at det skulle blive sådan. Så lige nu er vi overrasket over at mærke en følelse af, at folk er vilde med os, fortæller Cecilie efter fredagens liveshow.
LÆS OGSÅ: Drømmen slukkes: Sway må forlade ‘X Factor’
Det er ikke kun bookmakernes dom, der fik gruppen til at tvivle, men også deres egne valg, har gjort dem usikre.
– Vi kan sagtens mærke, at vi tager nogle chancer, fordi vi gør nogle lidt anderledes ting, og nogen mener måske, at vi er kikset og lidt for meget. Så vi er bare rigtig glade for at finde ud af, at nu er folk med os, og nu ser de os, det er så fedt, fortæller Cecilie, og Morten bakker hende op.
– Jeg synes, det er megafedt at skille sig ud.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-finalen rykker igen til Horsens: Skal du med?
Ifølge gruppen Smokey Eyes ligger der dybere overvejelser bag ønsket om at skille sig ud, som deres coach Ankerstjerne i øvrigt bakker dem op i.
– Vi kan godt lide at gøre lidt ekstra, vi vil gerne provokere positivt, og vi vil gerne få andre til at dyrke sig selv endnu mere, også selvom det er lidt kikset engang i mellem, siger Cecilie.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Derfor er jeg særligt vild med Danfoss-Emil 

Lover vilde planer for Smokey Eyes

Cecilie havde i gårsdagens liveshow fået en helt anden frisure end normalt. Det korte mørke hår var skiftet ud med langt og lysere hår.
– Det er paryk. Vi skal til at arbejde på nogle sjove looks, og det kommer til at blive vildere, lover Cecilie, der altid har været glad for at ændre sit udseende.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerner født som tvillinger: Derfor harmonerer vi
– Før i tiden skiftede jeg hårfarve hver uge, og jeg klippede mit eget hår konstant, fordi jeg godt kan lide at eksperimentere med mit eget udtryk.

Havde brug for at fighte tilbage

Bookmakernes dom har ikke gjort Smokey Eyes mere nervøse, måske kan man sige tværtimod.
– Der skal vel altid være en underhund, og den rolle har vi vel fået, siger Morten, og Cecilie overtager.
– Det var helt sikkert udfordrende til at starte med, da vi hørte bookmakernes dom, fordi alle snakkede om det, og vi fik tilsendt screenshots, men efterhånden så fandt vi ud af, at det ikke skal begrænse os. Vi vil bevise det modsatte, og det synes jeg, vi har gjort, afslutter Cecilie.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! De her reality-stjerner kæmper mod hinanden i ‘Fangerne på fortet’