Stemt ud af 'Robinson': Nu venter et nyt, stort eventyr - Her & Nu

Stemt ud af 'Robinson': Nu venter et nyt, stort eventyr

Eventyret gik ikke længere for Lasse, som holdkammeraterne mandag aften stemte ud af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Jonas Sand - 8. oktober 2018 kl. 21:58

‘Robinson Ekspeditionen’ er et oversået kapitel for Lasse, der blev stemt ud i aftenens begivenhedsrige afsnit. Kort før ørådet spurgte Jakob Kjeldbjerg, hvem der følte sig truet, og her var kun Lasse – og hans fredede holdkammerat, Morten – der ikke rakte hånden i vejret. Og over for Realityportalen indrømmer Lasse også, at det kom som en stor overraskelse for ham, at han blev stemt ud.
– Det var selvfølgelig skuffende at ryge ud. Jeg vidste godt, at det ville ske på et tidspunkt, men jeg troede, det ville blive senere. Jeg troede virkelig ikke, at jeg ville ryge ud der, men det er fint nok. Jeg havde slet ikke forventet det, så jeg gik ikke og var nervøs op til. Det var egentlig meget rart, fortæller 27-årige Lasse, der slår fast, at han ikke er enig i holdkammeraternes beslutning.
– Jeg synes, at det taktisk set var helt forkert at stemme mig ud. Holdet som helhed er ikke så stærkt nu, og en som Emilie lavede ikke så meget andet end at være en ekstra stemme i en alliance. Men nu skulle jeg altså ud, og det har jeg det fint nok med.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med ‘Spøgelsesjægerne’ på overlevelsestur.


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet
LÆS OGSÅ: Sendt ud efter smertehelvede: Sådan går det ‘Robinson’-Teis i dag

Mistede mor til kræft

At Lasse ikke tager sit ‘Robinson’-exit alt for tungt er muligvis den mindst overraskende ting i denne sæson. Den faste seer har nemlig med stor sandsynlighed bidt mærke i, at Lasse sjældent tager ting så tungt, og det var også den primære årsag til, at han blev stemt hjem.
Men det er ikke kun i ‘Robinson Ekspeditionen’, at han har den indstilling. Det er også sådan, han forsøger at leve sit, og det er der en god årsag til. I 2008 oplevede han nemlig den store sorg, at hans mor døde efter en hård kamp mod sygdom. Det satte han nogle ord på, kort efter han var blevet stemt ud.
– Jeg havde igennem otte år en mor, der var syg af kræft on and off og fik nyt hjerte – og alt muligt pis. Det har bare gjort, at jeg ikke gider mere negativitet. Så jeg nyder alt, hvad jeg kan i hele mit liv, og det her har også været et fantastisk eventyr, fortalte en rørt Lasse til Jakob Kjeldbjerg og holdkammeraterne.
Lasse havde fortalt det til produktionen, da han svarede på spørgsmål i løbet af castingen, mens enkelte af holdkammeraterne også vidste det. Men han havde ikke i tankerne at forklare sig før ørådet, selv om det muligvis kunne have reddet ham denne gang.
– Jeg ville ikke have, at folk skulle have medlidenhed med mig og stemme ud fra det. De skulle selvfølgelig sætte deres stemme, som de ville, og som de mente var rigtigt.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Louise efter exit: Min drøm blev knust
LÆS OGSÅ: Reality-hunk skifter spor: Vil være politimand

“Jeg gør kun, hvad jeg har lyst til”

Den store sorg har givet Lasse ting med i bagagen, som han kan bruge resten af sit liv.
– Det har lært mig, at jeg kun skal gøre de ting, jeg har lyst til. Der kun er én ting, man skal her i livet, og det er at dø. Det skal vi alle. Men ellers er resten kun dine egne valg. Folk tænker, at man skal have et arbejde og alt sådan noget, for det har alle, men det er ikke noget, man skal, hvis man ikke vil. Og det vil jeg ikke være en del af, siger Lasse og fortsætter:
– Jeg vil bare opleve så meget som muligt. Jeg vil hellere sidde tilbage og tænke, at noget godt nok ikke var noget for mig, end jeg vil tænke: “Gid det var mig”. Det har givet mig en masse oplevelser i mit liv, og jeg har også stået i nogle situationer, hvor nogle folk måske ville tænke, at det kunne de aldrig klare. Men det hele går alligevel. Det bekymrer mig ikke så meget, at jeg måske ikke ved, hvor jeg skal bo om en måned, for så skal jeg nok finde på noget.
LÆS OGSÅ: Dorthe ude af ‘Robinson’: Dette fortryder jeg
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag

Klar til nyt eventyr

Den seneste tid har Lasse boet i London, hvor han har arbejdet som bartender. Det eventyr er dog snart slut. Om få uger rejser han til Sydamerika for at rejse lidt rundt, inden han flytter til USA. Han ved dog ikke ret meget om, hvad der skal ske derovre.
– Jeg gider ikke rigtig planlægge ting. Jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg vil hellere tænke: “Det lyder fedt, så det gør jeg”. Det åbner for en masse oplevelser, siger Lasse, der overvejer, om han skal anskaffe sig en mobilehome eller en båd, som han kan rejse rundt i.
Lasse ved dog én ting, der i hvert fald skal ske i USA. Han skal se sin amerikanske kæreste, som han mødte på et hostel i Miami i januar sidste år. Men resten kommer han altså til at tage, som det kommer. Han ved dog, at fremtiden ikke byder på mere ‘Robinson Ekspeditionen’.
– Nej, nu har jeg prøvet det eventyr. Det var fedt, men det var samtidig også kedeligt. Jeg fik prøvet mig af og oplevet en masse, og jeg gik ni dage ude mad. Men der var også to dage, hvor vi absolut intet skulle, og det var simpelthen så kedeligt. Jeg plejer godt at kunne holde mig i gang og finde på ting at lave – gå på opdagelser, klatre i træer eller noget – men når man ikke har fået mad, så er man bare afkræftet, slutter han.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold