Status på kærligheden: Der er langt fra flirt til forhold - Her & Nu

Status på kærligheden: Der er langt fra flirt til forhold

For et år siden flyttede Casper og Emilie sammen, men den helt store forelskelse brast allerede efter få måneder. Nu åbner Casper op om, hvordan det siden er gået med kærligheden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2021 kl. 06:55

Som mange nok husker, fandt Casper Balo og Emilie Hoffman sammen efter ‘Paradise Hotel’ 2020. De mødte hinanden i lufthavnen efter rejsen hjem fra Mexico, og derfra var der mange op- og nedture i forholdet.

Det hele endte med, at parret gik fra hinanden i maj sidste år, efter de havde boet sammen i en kort periode i Caspers lejlighed i Aarhus. Emilie gav Aarhus en chance, men efter nogle måneder tog hun beslutningen om igen at flytte tilbage til Fyn, hvor hun kommer fra.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

Dengang var parret voldsomt forelskede, og siden forholdet sluttede, er der ingen, der sådan rigtig har formået at slå benene væk under de to tidligere ‘Paradise Hotel’-deltagere.

Hverken Casper eller Emilie har siden haft en ny kæreste.

Casper vil dog gerne fortælle, når det sker, men lige nu er der, som han selv beskriver det, ikke tale om reel kærlighed.

LÆS OGSÅ: Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op

– Jeg ser lige en an, men nu må vi se, hvad der sker. Men rolig nu – jeg har skam flirtet r. Men der er langt fra flirt til forhold, siger han til Realityportalen.

Han ønsker ikke at kommentere på, hvordan han har det med Emilie i dag.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist statu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casper Balo (@casper_balo)